YouGetProfit a stabil weboldal évek óta

 

YouGetProfit Zigma Network csoport tagja Ie Twickerz és Yougetprofit és fizet tagjainak 6 éve. 

Ami az YGP-től eltér a többi PTC webhelytől, az az, hogy 25 dollár értékű részvényvásárlást kínál. Ezek az állományok jelenleg 0,45 dollár / napot keresnek (ez átlagosan), így végül elérheti a $ 30 / share értéket (állapot: legalább 10 hirdetés / nap). Részvétel (ek) megvásárlásával 2000 PTC Credits, 100 Hirdetés Hirdetés Credits, 5 Bejelentkezési Ad Credits és 25 pont. 
Más szóval, ha veszel egy csomagot , és megfelelnek a minimális 10 napi kattintások, megkapja érte 30 $, ami tiszta nyereség $ 5 plusz lehetősége promóciós szinte ingyen (tesztelt és jóváhagyott !!!).

 

Az YGP kétszintű beszédrendszerrel rendelkezik. 

A pontokat akcióvásárlással (25), hirdetési kattintásokkal (1), átirányításokkal (10) és $ (10) betétekkel keresik. Az ügyleteket a vásárlási egyenlegben fizetett 5000 és 1 dollár közötti arányt használják. 

Ez a webhely nagyon komoly, mert az Admin is kezeli a Twickerz-et is, aki 6 éve már rendesen  fizet a tagjainak. 

Között a tervezett fejlesztések, YGP kínál első frissítés $ 10 / év, ami egy olyan formula, ami érdekes, nyereséges és olcsó, különösen a felhasználók anélkül, hogy közvetlen áttétel. 

Egy közelmúltban megjelent bejelentés jelzi a PayPal fizetési megoldásként való elhagyását. Valójában a PayPal megváltoztatta azokat a feltételeket, amelyek miatt azok összeegyeztethetetlenek a YGP-vel. A Payza, a PerfectMoney és a BitCoins segítségével fizethetsz.

A fizetési küszöbértékek a következők: $ 2, $ 5, $ 7 és $ 10. 

 

!!! Figyelem !!! A fiók lezárásának veszélyével a webhely egy profil IP-modem / útválasztó címre történő létrehozását javasolja. 

2015. október 25-től ez a webhely 173.801 dollárt adományozott 89.101 tagjának. 

A webhely csak angolul jelenik meg. 

Lásd az alábbi táblázatot egy titkosított áttekintéshez.

https://www.yougetprofit.com/?ref=Moneysun

Sok sikert kívánok

Comments are closed