Eper lekvár . Kovászos uborka .

IMG_0463

Vidéken szép az élet az biztos. Este csináltuk az első eper lekvárt a kertből. Nagyon finom lett és 6 üveget sikerült megtölteni.

IMG_0452

 

 

Ma egész nap nem volt internet, így neki estem a kertnek. Ki gazoltam és felszedtem a burgonyát.Volt egy sor, ahol érdekes módon nem virágzott a burgonya és a levelét már jól megrágcsálták a krumplibogarak. Így megnéztem, hogy mi van a földbe a bokor alatt és meglepetésként ért a látvány.

IMG_0458

Gyönyörű szép nagy burgonyák vannak a bokor alatt.Gyorsan fel is szedtem azt a sort és lett egy kis zsákkal.

IMG_0461

Anyu nagyon örült a bő termésnek. A többi burgonya az még gyönyörűen virágzik és nagyon jót tett neki az eső . Csend van és nyugalom és szép a kert és élvezzük az életet anyuval. Ma sem unatkoztunk az biztos. Míg anyu aludt én lenyírtam a füvet. Aztán pedig hoztam finom vörös bort a boltból és szalonnát sütöttünk. Megcsináltam a tüzet és kipakoltam, hogy le tudjunk ülni.

IMG_0464

IMG_0473

IMG_0468

IMG_0469

Ügye milyen klassz is a mangalica szalonna sütve a szabadba a végén meg a hagyma.

IMG_0474

 

Anyu már süti is a szalonnát és nagyon élvezi a sütést is.Mire neki estem sütni , már majdnem meg is ette az egészet. Köze csináltam filmet is nézzétek meg.

http://youtu.be/e_txubJfJek

Aztán elmentem finom házi tejért, amiből aludt tej lesz és tejbegríz ma vacsorára. Ma reggel meg finom kovászos uborkát készítettünk.

IMG_0477

IMG_0480

Egészségetekre.

 

One Comment:

  1. I simply want to tell you that I’m very new to blogging and site-building and certainly loved you’re web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have good stories. With thanks for revealing your website page.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.