Védd a környezetet a termelőeszközt te veszed.

              

                                                        

                                   Matulik Mária vagyok és üdvözöllek a blogomon.

Kedves ide látogató!
Szeretnék neked mondani, és igazából, ajánlani valamit.

AKKOR EL IS KEZDEM!

Hogyan változott meg az életem egyik hónapról a másikra?!

Elárulom!
Csatlakoztam egy Globálisan Működő Organikus Közösséghez, ami Napelem parkok telepítésével és működtetésével foglalkozik. Szerződést kötöttem velük, és vásároltam egy üzleti csomagot. Meghívtam 2 barátomat, pár ismerőst és gyakorlatilag 1 hónap alatt megduplázódott az a pénz, amit rá áldoztam! Azt is elárulom, nem bántam meg!
Havi jövedelmem van belőle, és a magam főnöke vagyok. 
Nem kell azon törnöm a fejem, hogy hónapról hónapra, miként fizetem ki a számláimat, mit tegyek a családom elé az asztalra! Nem kell azon gondolkodnom, mi lesz velem, ha nem lesz nyugdíjam! Nem -MLM,hanem Üzlet.

Nem a hozzám csatlakozók száma az ami növeli a havi,bevételem,hanem az Üzleti csomagom,nagysága.Ha nem is csatlakozna hozzám senki,akkor is van havi jövedelmem,mert az üzleti csomaggal amit vettem,azzal egyfajta jogot vásároltam,hogy passzív jövedelmem legyen 25 évig.Ezzel a nyugdíjas éveimet is megoldottam,anyagi szempontból.
Nem kell azon aggódnom, mi lesz a gyerekemmel, ha történik velem valami,mert Örökölhető az üzleti jog amit kaptam,vele együtt az addig felhalmozott jogdíjam is.
Nem kell attól rettegni, hogy megszűnik a munkahelyem!
Megoldás itt van passzív jövedelem formájában hosszú távon, havi kifizetéssel, minden hónap 2.-án! A Nap minden nap fel kel, minden reggel, és most már bátran állíthatom, miattam, kel fel, azért hogy nekem, a családomnak,és mindenkinek jó legyen!

 
 
 
Mit is ajánlok itt neked? Egy olyan lehetőséget,ami meg változtatja az életed!
 
 
A cég honlapja: https://sunmoney.com/hu/
Nézd meg a videómat: https://youtu.be/uNgaS5z9B4E

You speak English? available in English

Ezt érdemes megnézni, mert ezzel valószínűleg még nem találkoztál. EZ A JÖVŐ! Ha érdekelnek a részletek, szívesen megmutatom miként tudsz passzív jövedelmet építeni magadnak.

A programhoz való csatlakozással hozzájárulsz a naperőmű park bővítéséhez.

A jövő energiája, egy tisztább jövőért.

Számodra is passzív jövedelmet hozhat!

60 éve a Nemzetközi Napenergia Társaság (ISES) tagjai olyan termékkutatást hajtottak végre, amely segített a megújuló energiaipar növekedésében.

SunMoney. A jövő energiája, egy tisztább jövőért.

Hogyan keress pénzt közösségi napenergia piacon.

A SunMoney egy közösségi naperőmű program, amely lokálisan különböző helyen található naperőművek villamos-áram értékesítéséből származó bevételt oszt szét Első generációs üzleti modell, szerződés 25 évre szól. Minimális pénzzel el lehet kezdeni, az üzletet. Nincs konkurenciája, jelenleg versenytárs nélkül, nemzetközi üzlet.

Az első napelemcsomag vásárlása után, nincs kötelező vásárlás havonta ahhoz, hogy a megtermelt energia után részesedj havonta.

Az erőművekben elhelyezett egyes napelemek legalább 25 éven keresztül folyamatosan villamos-áramot termelnek, amelyet különböző cégek vagy államok felé értékesítünk. 

A SunMoney Közösségi Naperőmű Programban minden tag vásárol Solar Royaltyra jogosító napelem csomagot. Solar Royalty a csomag vásárlásától számított 25 éven át jár, mivel a Közösségi Naperőműben lévő napelemekre a gyártó 25 évig vállal teljesítmény- és élettartam garanciát, így mi is.

Terminator, StarWars, RoboCop

2018-at írunk és gyakorlatilag az fedezhető fel a világban, hogy minden megy át teljes mértékben a robotizmusok a kibernetika és a mesterséges intelligencia irányában.

Mi, akik online-nal foglalkozunk, azt látjuk, hogy mindent szeretnénk automatizálni, de ugyan ennek lesz-e hátulütője?
Lesz-e olyan dolog, ami esetleg negatívan hat vissza az emberiségre?

Ebben a videóban azt fogom taglalni, hogy mi történik körülbelül 10-12 év múlva velünk!

Jack Ma, aki gyakorlatilag Kínának az egyik leggazdagabb embere pontosan arról beszél, hogy 10-12 év múlva közel 800-900 Millió ember fogja elveszíteni a munkahelyét, mert a robotok átveszik azt tőlünk!

A nagy kérdés az, hogy vajon mi lesz velünk illetve, hogyan fogunk tudni ez ellen védekezni vagy mit fogunk tudni tenni?

Nézd meg a videót, hiszen ebben a videóban meg fogod kapni a választ, hogy mi jelen pillanatban ezek a filmek(a jövő) és a SunMoney között az összefüggés!

Terminator, StarWars vagy RoboCop!

Terminator, StarWars, RoboCop!🤖♨️==============================2018-at írunk és gyakorlatilag az fedezhető fel a világban, hogy minden megy át teljes mértékben a robotizmusok a kibernetika és a mesterséges intelligencia irányában!🛰📱Mi, akik online-nal foglalkozunk💻⌨🖱, azt látjuk, hogy mindent szeretnénk automatizálni, de ugyan ennek lesz-e hátulütője?Lesz-e olyan dolog, ami esetleg negatívan hat vissza az emberiségre?Ebben a videóban🎞 azt fogom taglalni, hogy mi történik körülbelül 10-12 év múlva velünk!Jack Ma, aki gyakorlatilag Kínának🇨🇳 az egyik leggazdagabb embere💰 pontosan arról beszél, hogy 10-12 év múlva közel 800-900 Millió ember👥 fogja elveszíteni a munkahelyét, mert a robotok🤖 átveszik azt tőlünk!A nagy kérdés az, hogy vajon mi lesz velünk illetve, hogyan fogunk tudni ez ellen védekezni⚔🔫🏹🛡 vagy mit fogunk tudni tenni🙈🙉🙊?Nézd meg👀 a videót, hiszen ebben a videóban meg fogod kapni a választ, hogy mi jelen pillanatban ezek a filmek(a jövő) és a SunMoney között az összefüggés!✔🌟☀️#SunMoney #iKorponaiWORLD #KorponaiGyula #CroyG #JovoKezdete #VeddKezedbeAzEletedet #LegyelVagyonos

Közzétette: Korponai Gyula – 2018. július 17., kedd

 

 

 

Videók

 
 

https://www.facebook.com/groups/SunMoneyTeamHUNGARY/

https://youtu.be/MIaVzavHfCo

https://youtu.be/bU1tLkgu4FA

https://youtu.be/MKiueyw5g2M

https://youtu.be/Y5Fw3psuDcY

Ezek közül az üzleti csomagok közül választhatsz.

 
 
 
 
 
 
 

Figyelem! 

Csak Solar Package vásárlása kizárólag Solar Royalty díjra jogosít, közösségi díjakra nem jogosít!A Solar Package a SUNMONEY közösségi naperőműben meghatározott mértékű csomag megvásárlását jelenti, amely névleges értéke

25 éves “Solar Royalty”-ra jogosít.Szerezzen pénzt a napenergiából,élvezze a havi kifizetéseket 25 évig. Csomagok: EUR 2 és EUR 85K között SunMoney egy közösség napenergia program, amely elosztja a bevételek saját tagjai közül a értékesítési villamos áram nap erőművek különböző helyszíneken .

Az erőművek napelemei folyamatosan legalább 25 évig termelnek villamos energiát , amelyet különböző cégeknek vagy államoknak lehet eladni. A SunMoney Közösségi Napenergia Programban  minden tag megvásárol egy Solar Package-t, amely feljogosítja őt a Solar Royalty-ra .

A tag jogosult a Solar Royalty-tól 25 évig a vásárlás időpontjától, mivel a gyártó garantálja a napelemek teljesítményét  és működését a közösségi napelemes erőműben erre az időtartamra.

Vásárolja napelemes csomag származó SunMoney a 2 euró 85.000 euró . Villamos energiát generálnak, amelyeket az Ön nevében értékesítenek a vállalatoknak vagy a közműveknek, és havi jövedelmet kapnak,  amely az Öntől az első hónaptól a 25. év végéig lesz 

 

 
 
 
 
 
 
 

A SunMoney Közösségi Naperőmű Program a kompenzációs tervben foglaltak szerint osztja fel a megtermelt javakat a tulajdonosok között. Alapelvünk az igazságos elosztás, célunk tagjaink számára egy kényelmes életvitelt biztosító valós passzív jövedelem kialakítása.
Célunk, hogy minél több emberhez eljusson a negyedik generációs üzleti modellünk. Mint minden üzletnek, a SunMoney-nak is az alapja a pénz. Pénz nélkül nincs aktivitás, hiszen ez az egyik szükségszerű eszköz túlélésünkhöz, életben maradásunkhoz, és boldogulásunkhoz. Emellett a mi üzleti modellünk alapja egyúttal a környezettudatos gondolkodás, és az az alapelv, hogy emberek ezrei, százezrei, milliói vegyenek részt egy közösségi naperőmű megvalósításában. A közösségi naperőmű által megtermelt javakat a SunMoney rendszere igazságosan osztja szét. Célunk, hogy a megtermelt előnyök sok ember életét tegyék élhetőbbé, és ezáltal tegyük őket érdekeltté a zöldenergia terjesztésében.

Termelő eszköz

Képzelj el egy hálózati marketing rendszert, ahol van egy olyan termék, ami nem “viszi a pénzt”, hanem megtöbbszörözi neked! A SunMoney-ban, ha napelem csomagot vásárolsz, az élettartama alatt a vételárának többszörösét megtermeli attól függetlenül, hogy te dolgozol-e vagy sem. A Nap mindenképpen dolgozik neked!

A termék, mint termelő eszköz: A SunMoney terméke a napelem. A napelem abban is különbözik más termékektől, hogy nem egy egyszerű fogyasztási cikk, mint egy vitamin, táplálék kiegészítő, tisztítószer, kozmetikum vagy bármi más. A napelem egy naperőmű részeként villamos áramot termel, amelyet a SunMoney, cégek számára értékesít. Az általunk használt napelemekre a gyártó 25 év teljesítmény- és élettartam garanciát vállal, és mivel nincs benne forgó-kopó alkatrész, így nagyobb karbantartás nélkül, megfelelő mennyiségű áram termelésére képes. Mivel az áramra egyre növekvő igény van, a következő 25 évben a világ bármely pontján biztosan értékesíteni lehet az áramot. Ezért termelő eszköz a SunMoney terméke.

4. Generációs network marketing 

A hálózat kötelező aktivitását a termelő eszköz váltja ki!

A SunMoney számtalan okból nevezhető a hálózati marketing történetének negyedik generációját megnyitó modellnek, mert a termék egy termelő eszköz, és a hálózat látenciáját a lehető legmagasabb szinten küszöböli ki. Mindemellett nincsen kötelező havi aktivitás, és a napelem részek több pénzt termelnek, mint amennyibe kerülnek, ezért veszíteni sem lehet vele.

Környezettudatosság

A 21. század modern világában olyan vállalkozásokra van szükség, amelyek a környezettudatosságban nem ismernek tréfát. Egy olyan világban, ahol még mindig 1 milliárd ember számára nem adatik meg a tiszta ivóvíz, vagy ahol napi 5000 ember hal meg kizárólag fertőzött víz fogyasztása miatt, vagy ahol a fosszilis energiaforrások veszélybe sodorják a bolygónk jövőjét, nem lehet kérdés, hogy lépni kell. A SunMoney egy olyan üzleti modellt honosított meg, amely hozzáférést enged gyakorlatilag bárki számára az energiaszektorban rejlő profithoz és egyúttal környezettudatos is. A SunMoney-ban egyszerű a képlet: ha te gazdagabb vagy, a Föld bolygó zöldebb lesz.

A környezetvédelem nem csak egy divatos hobbi a tudatos emberek számára, hiszen mára politikai, társadalmi és egyéb szinteken is fontossá váltak a környezetvédelmi szempontok, és szintektől függően a környezetvédelmi magatartás és aktivitás. Ma már nem egy lehetőség környezetvédőnek lenni, hanem “véres következményei vannak” a környezetvédelmi szempontok mellőzésének. A mi célunk, hogy a SunMoney-val hozzájáruljunk ahhoz, hogy ugyanolyan szép zöld világot adjunk vissza unokáinknak, ahogyan azt szüleinktől kaptuk.

A Közösség ereje

A SunMoney-val Te is részese lehetsz annak a folyamatnak, amelynek eredményeként zöldenergiát juttathatunk el a világ olyan szegleteibe is, ahol jelenleg semmilyen vagy csak nagyon akadozó áramellátás működik.
A közösség ereje képes sikereket elérni, hogy tiszta vizet, áramot juttassunk a világ valamennyi pontjára, és valamennyien pénzt keressünk.
Hiszünk abban, hogy ha egy etikus, környezettudatos közösség anyagilag is gyarapszik, akkor meg tudjuk változtatni a világot.
Mindemellett a SunMoney-ban rejlő előnyök oly egyszerűvé teszik elterjesztését, hogy a közösség tagjai könnyedén – egy jó ügyet szolgálva – és gyorsan gyarapodhatnak.

Vezetőség
 
 

Dr. Tóth Levente

Igatgató
 
 

Eisenbart Gábor

Igazgató

 

Bende Krisztina

Irodavezető
MIBŐL LESZ A PÉNZ!? NAPELEM CSOMAG
 

Bérleti díj

Az első mód, ahogyan pénzt lehet keresni a SunMoney-ban, az a megvásárolt napelem csomagok révén birtokunkba került napelem rész által lehetséges. Ennek alapja a saját napelem részre eső megtermelt és az értékesített villamos energia, melyre a napelem csomag vásárlásától számított 25 éven keresztül jogosult leszel. A napelemek általi hozammal a SunMoney-val biztosan sokkal több pénzt keresel, mint az eredeti ráfordításod.
A napelemek által termelt villamos energia 25 év alatt többszörösét hozza vissza az eredeti ráfordításnak. Minden hónapban a közösségi naperőmű által megtermelt villamos energia értékesítésre kerül, és ez alapján arányosan kerül kiszámításra a bérleti díj mértéke. A bérleti díj az Energiahasznosítási Szolgáltatás során megtermelt energia mennyiségtől függ, és a bérleti díj adott hónapra kiszámított Wattonkénti összegét a SunMoney az adott hónap utolsó napját követő első munkanapon teszi közzé a Webirodában.

A bérleti díj a napelem rész(ek) által megtermelt és értékesített villamos áramra eső arányos értékesítéséből befolyó összegnek a 80%-a.

A bérleti díj kiszámításának módja:
 

ÜZLETI CSOMAGOK

A HÁLÓZATI DÍJAK rendszere

A hálózati díjak a hálózatépítés eredményeként elérhető javak rendszerét mutatják be.

A hálózati díjak a következők:
– első csatlakoztatási díj,
– közvetlen értékesítés díja,
– hálózati értékesítési díj,
– hálózati bérleti díj.

A hálózati jogcímeken való pénzkereséshez üzleti csomag vásárlása szükséges. A SunMoney üzleti csomagjai eltérő mértékű hálózatépítési díjakra adnak lehetőséget.

Első csatlakozási díj.
Az első csatlakoztatási díj a általad közvetlenül meghívott személyek első üzleti csomag vásárlásából származó díj. A disztribútor üzleti csomagjától függően az általa üzleti csomaggal közvetlenül csatlakoztatott befektetők vásárlásának akár 33%-a is lehet.

A közvetlen értékesítési díja

A SunMoney-ban a többi hálózati marketing célhoz hasonlóan jutalmazásra kerül az, ha valaki ajánlja a SunMoney-t. A közvetlen értékesítés díja a disztribútor regisztrációs linkjén keresztül közvetlen regisztráltak vásárlása után járó díj.

A hálózati értékesítési díj

A disztribútorhoz kapcsolódó hálózat értékesítés.

A hálózati bérleti díj

Ez a pénzkereseti lehetőség rendkívül egyedi. Ez az a lehetőség, ami a SunMoney-t minden más üzlettel szemben kiemelkedővé teszi.
Ahogyan a disztribútor 25 éven át bérleti díjra jogosult, ugyanez mindenki másra igaz a hálózatában. A SunMoney rendszerében a disztribútorok egymás bérleti díjából is részesednek, minden hónapban, amennyiben a hálózati fájuk mindkét lábán legalább 1-1 üzleti csomag értékesítés már teljesült, akkor is, ha ezt követően senki nem vásárol új napelem csomagot vagy üzleti csomagot a hálózatukban. Tehát a rendszer eladás és új vásárlás nélkül is rendszeresen fizet. Ezt hívjuk mi valós passzív jövedelemnek, hiszen a “termékünk terméke pénzt termel”. Ez nem jelent egyebet, mint hogy a disztribútor hálózatában egyre nagyobb mértékű villamos energia termelődik napról napra, évről évre. Ezt a villamos energiát a SunMoney értékesíti, és a hálózatába tartozó villamosenergia termeléséből is folyamatosan részesedik.

 
 
 

Pénzkereseti modellek.

Hogyan keress pénzt és hogyan érd el céljaidat?

NÉGY EMBERRE A MILLIÓKTÓL

A SunMoney-ban a kompenzációs terv alapján az ideális 1:3-as építkezést érdemes követni az ideális kifizetési lehetőségek elérése végett. Az általunk bemutatott modellekben két alaphelyzetet vezetünk végig, az egyik (1. ábra), amikor a bináris fában mindösszesen egy alkalommal, a csatlakozásodat követő hónapban egy-egy embert helyezel el, szimmetrikusan, és ez másolódik havi rendszerességgel az alsó vonalaid esetében. A második alaphelyzet (2. ábra), amikor négy embert csatlakoztatsz, hármat az egyik (ún. szponzor) lábra, egyet pedig a másik (ún. gyengébbik) lábra, és ez másolódik a két ember csatlakoztatása esetén bemutatottak szerint.

2 fő csatlakoztatása a következő hónapban, mindenki által

 
 
 
 
 
 

4 fő csatlakoztatása a következő hónapban, mindenki által

 
 
 
 
 

 Az oldalon megjelent adatok tájékoztató jellegűek!

 
 
 
 

KÖZÖSSÉGI NAPERŐMŰ PROGRAM!

ÜZLET AHOL MINDENKI NYER.

Itt nincs havi kötelező befizetés.

Itt nem terméket kell venni, hanem egy termelő ESZKÖZT.

Legtöbb ember azért csatlakozik mert igazi passzív jövedelmet szeretne, te is igaz?

A SunMoney nemrég elindította új termékeit, a kripptográf bányászatot a napenergia beruházási csomagolásán. Az előrendelés első fordulója 2 nap alatt elfogyott, így a vállalat azóta megháromszorozta a rendelkezésre álló kapacitást. 

A SM Solar Group (SSG) egy 2013-ban létrehozott, közösségi finanszírozású, megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalat, amely 2 millió eurós befektetést hozott magánbefektetőkből.

Több mint 10 000 tagja 28 országban, az SSG birtokolja és működtet napelemeket és kriptomereket a megújuló energiaforrások területén. A cég jelenlegi befektetési platformján az emberek vásárolhatnak nap- vagy kriptikus bányászati ​​alapú befektetési csomagokat. 

A SunMoney nemrég elindította új termékeit, a kripptográf bányászatot a napenergia beruházási csomagolásán. Az előrendelés első fordulója 2 nap alatt elfogyott, így a vállalat azóta megháromszorozta a rendelkezésre álló kapacitást. 

A SunMoney Solar Group (SSG) egy 2013-ban létrehozott, közösségi finanszírozású, megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalat, amely 2 millió eurós befektetést hozott magánbefektetőkből.

Több mint 10 000 tagja 28 országban, az SSG birtokolja és működtet napelemeket és kriptomereket a megújuló energiaforrások területén. A cég jelenlegi befektetési platformján az emberek vásárolhatnak nap- vagy kriptikus bányászati ​​alapú befektetési csomagokat. 

 

Ha fontos számodra a környezetünk védelme és részt szeretnél venni programunkban, regisztrálj a SunMoney rendszerébe.

De mielőtt regisztrálsz, beszéljünk  és küldöm a linkemet!

Minden Vásárlásodról Számlát kapsz.

Kinyomtatható.

Minden nyomon követhető és rendszerezhető.

 
Elsö kifizetésem 
 
 
Ráadásként egy Fantasztikus Utazásban is részt vehetsz.
 
 
 
 
 
 
 
 

BOLDOGOK VAGYUNK, HOGY TE IS ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁT VÁLASZTOTTAD!Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megtanítson téged nagyon egyszerűen, akár kevés idő és energiabefektetéssel pénzt keresni. Ez az összeállítás tökéletesen alkalmas arra, hogy néhány óra leforgása alatt beleláss az üzleti modellünkbe, és elsajátítsd azokat az alapvető technikákat, ami által azonnal pénzt tudsz keresni.SUNMONEY MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A SUNMONEYHOZ? Miben különbözünk más network marketing cégektől?A SunMoney a jövő üzleti modellje és akár kizárólag online is építhető. A SunMoney egy közösségi naperőmű, amelyben te is részt vehetsz. Mivel az általad vásárolt napelem áramot termel, és azt cégünk továbbértékesíti olyan cégek felé, akik az olcsóbb, és a környezetbarát energiaforrást preferálják, így te folyamatosan pénzt keresel az általad megvásárolt napelemeddel. Tehát a SunMoney egy olyan üzleti lehetőség, ahol vásárolsz valamit (legalább 2 € értékben teljesítménycsomagot a webirodádban), ami a vásárlástól számított 25 évig pénzt termel. A napelemed vásárlási értékének 8-14%-nak megfelelő összegért lehet értékesíteni az általa megtermelt energiát minden évben. Ez szöges ellentétben áll a legtöbb network marketing, vagy bármilyen más üzleti lehetőséggel, hiszen a SunMoneynál a bevételed nem csak a hálózati fogyasztáson alapul. Mi nem csak azt a pénzt osztjuk szét a disztribútorok között, amit egy átlagos cég marketingköltségre szánna. Ráadásul nálunk nem kell kötelezően hónapról hónapra újra pénzt tenned a rendszerbe, és ennek ellenére ha nem is foglalkozol az üzleteddel, az akkor is pénzt fog termelni neked. Ugye milyen egyedi a SunMoney? A SunMoneynál a megvásárolt napelemed (annak teljesítménye) után 25 évig bérleti díjra vagy jogosult, és ez a bérleti díj, a bérleti időtartam alatt bizonyosan több pénzt hoz, mint amennyiért megvásároltad a napelemed. Emellett hálózati marketinget is végezhetsz, akár teljesen online módon is, melyhez teljes egészében biztosítjuk az alapokat. A SunMoney kompenzációs rendszere a legkorszerűbb bináris rendszer, mely – oktatóvideónk által – nagyon egyszerűen megérthető. Röviden összefoglalva, a SunMoneyban 4. különböző módon és forrásból kereshetsz pénzt: 1.Saját napelemed bérleti díjából 25 évig 2.Az általad közvetlenül ajánlott csatlakozók vásárlásaiból (függetlenül attól, hogy mikor és mennyiszer vásárolnak a SunMoneyban) 3. Az alattad épült hálózatból származó új vásárlásokból 4. Az alattad épült hálózatból származó bérleti díjakból Ami miatt a leginkább érdemes a SunMoney-t másoknak ajánlani az az, hogy egyedülálló módon az általuk vásárolt napelemek bérleti díjából is részesedhetsz. Ezáltal nem csak a saját napelemed által létrehozott villamos energia termel pénzt számodra, hanem mások napeleme által termelt villamos energia is.Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a SunMoney-hoz való csatlakozásod nem jelent semmilyen kötelezettségvállalást, és a rendszer semmilyen módon nem kényszerít rendszeres pénzbefizetésre.Most már nincs más hátra, mint előre. A SunMoney Network célja, hogy megadja mindazokat az eszközöket, amelyek segítségével a munkatársak jövedelmező hálózatot tudnak kiépíteni. Nem számít, hogy kinek mi a végzettsége, ki mivel foglalkozik, nem számít az sem, hogy valaki épp milliomosként éli az életét, vagy netán adósságokkal küzd. Lépcsőzetesen felépített képzési rendszerünk megfelelő megoldási lehetőségeket kínál mindenki számára ahhoz, hogy üzletét sikerre vigye, anyagilag gyarapodjon és kitűzött céljait minél előbb elérje

Regisztrácio: Regisztráció

Kérlek keress meg,ha regisztráltál,hogy tudjak neked segíteni.


  

 
 

Comments are closed