Tesztelő munka a Testbirds

A Testbirds tesztelős komoly internetes  munka.

 

A munka arról szól, hogy programokat és honlapokat kell tesztelni. A tesztelés magyarul folyik, nem kell megijedni tőle. Pontosan az a lényeg benne, hogy a gépekhez kevésbé értő emberek is tudjanak eligazodni a tesztelendő programokban és honlapokban, hiszen ezek a széles felhasználói körnek lettek készítve. Az oldal már évek óta rendesen fizet, ismert magyar nagyvállalatok is vannak a partnerei között, tehát attól nem kell tartani, hogy lelépnek a pénzünkkel. Kifizetés 10€-tól. Egy teszt minimális bére éppen 10€, így azonnal ki is kérhető az első fizetés. Az átlagos tesztenkénti bér 20€.

Az oldal nem használ semmiféle jutalék rendszert, ez rendes munka, nem fizet refjutit, mindenki annyit keres, amennyit dolgozik.

itt lehet regisztrálni? nest.testbirds.com regisztráció

A regisztrálás után meg kell adni a kért adatokat, a gépünk adatait is, hiszen tudniuk kell, hogy milyen géppel szeretnénk tesztelni. Ha több gépünk, telefonunk, tabletünk, notebook-unk van, akkor mindnek az adatait adjuk meg. Amikor minden adatot megadtunk, akkor egy próbatesztet kell kitölteni. Én ezen már túl vagyok, most az eredményre várok. Azért is adom meg már most az oldal címét, mert úgy tűnik, hogy nem mennek gyorsan a dolgok. A próbatesztre azt írják, hogy 1-2 órát vesz igénybe, de nekem sokkal több idő kellett hozzá, pedig nem is teszteltem le részletesen a kapott feladatot. Úgy készüljetek tehát, hogy legyen rá ennyi időtök. Jó hír, hogy a teszt félbehagyható és folytatható. Ekkor mentsétek el azt ahol tartottatok.

Aki kedvet érez hozzá, az keressen, segítek, de, nem kell megijedni tőle, tényleg menni fog. Azért is van a próba teszt, hogy beletanuljunk.

Én abban bízom, hogy ha belerázódunk, akkor hetente egy-két tesztet kapunk, ami ugye már 80€ körüli fizetést jelenthet havonta vagy többet .

A munkára hívhattok majd másokat is, de azt javaslom, hogy először mi magunk tanuljunk bele, kapjuk meg az első fizetéseket és utána hívjunk még érdeklődőket. Akiket meghívtok, azokat behozhatjátok a csopiba, ha a csoport tagjainak nincs ellenvetése az adott személlyel kapcsolatban.skype: moneysun33

Éppen most érkezett meg az emailon az értesítő. Ti is fogtok kapni és a próba  tesztre van 10 nap megcsinálni.

Meg is érezett a kifizetés

Még valami, ha kicsibe ki akarod próbálni a befektetést, akkor tegyél be ide 25 dollárt ,ami óránként kamatozik neked és 72 óránként vedd ki és tegyél  vissza amennyit akarsz.Jó játékot és üdvözöllek a Munkanélküli Milliomosok Klubjában. Csak kattints a bannera.

 

Comments are closed