Szetar termék és szolgáltatás rendszer ingyen jövedelem

Elő regisztráció van jelenleg!!!

Egy újabb lehetőség.

Itt tényleg a csapat építés a főszerep de nagyon szuper jutalékokat kapsz az embereid után. Ingyenes a regisztráció nem kell befektetni. Ez egy olyan magyar weboldal ahol hirdetéseket adnak fel pl a vállalkozok vagy weboldalt vásárolnak náluk. Minnél hamarabb regisztrálsz annál nagyobb lehetőséged van több ember behozatalara. 20%-ot kapsz az embereid után bármennyi mélységig itt nincs meghatározva mert mindenki után jár pont. Minden hónap végén lezárjak a bevételedet es 14 napon belül megfogod azt kapni. 10.000 forintot kell elérned, hogy fizetést kapjál. Nekem tetszik elolvastam mindent le van részletesen írva az is miután és ki után mennyit kapsz! Regizz be aztán járj utánna.

Regisztráció:uj oldalon nyílik

Ez egy szuper lehetőség már azért is mert ingyenes itt tényleg csak a csapatodat kell építeni!

Nézd meg a videót: 

Hogyan kezdj el dolgozni? A feladat egyszerű, 7 pontban foglaltuk össze!
1. Jelentkezz be weboldalunkon a regisztrációkor megadott adatokkal
2. Lehetőleg tölts ki minden adatot a felhasználói fiókodban. Ha valamit most nem tudsz megadni, később is megteheted!
3. Nézd meg a videót a Start menüben itt: https://szetar.hu/start
4.Ha be vagy jelentkezve, a Szolgáltatások menüben, akkor a https://szetar.hu/szolgaltatasok oldalon található linkekben benne van a te azonosítód is. (lásd a videót!) Ezeket a linkeket oszd meg e-mailen, Messengerben, Facebookon, vagy bármilyen más közösségi oldalon.
5. Vedd fel a kapcsolatot a Szponzoroddal. Az elérhetőségét megtalálod a felhasználói fiókod Szponzor részénél: https://szetar.hu/account. Ezért fontos neked is kitöltened a felhasználói fiókodban a saját adataidat, hiszen így fognak tudni téged is elérni a csapattagjaid!
6. Még mielőtt bármit is kérdeznél, olvass el mindent weboldalunkon!!! Hidd el, itt minden fontos információt itt megtalálsz!
7. Nagy eredményeket akarsz elérni? Akkor minden nap igyekezz minél többet megtenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.