Smart Crypto Note

 

Smart Cripto Note

Smart Crypto Note indulása: 2018. július 13-án

A BITCOINHARD bevezetésre kerül a tőzsdékre és indul a bányászata. Ekkortól lehet az első COVERNOTE-ot megigényelni 5% BITCOINHARD-ért, vagy 5% FREEHARD-ért.

Regisztrálj ingyenesen a Smart Crypto Note rendszerében!

Vedd birtokba a 0,05 BTC értékű új digitális pénzedet a FREEHARD-ot!

Igényeld meg  a digitális váltódat!

Kockázat mentesen csak egy ingyenes regisztrációra van szükséged, hogy

BIRTOKBA vedd 0,05 BTC (kb.125ezer forint) ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKODAT

“A bitcoin csupán a blockchain technológia egyik felhasználási módja, amikor ezt a találmányt spekulációra és fizetésre használjuk. Ugyanakkor a blockchainre épülő okosszerződések ennél jóval összetettebb feladatok ellátásra is alkalmasak: például önműködő értékpapírok kibocsátására, automatikus biztosítási kárkifizetésre, komplett pénzügyi folyamatok kiváltására.”

A SMART CRYPTO NOTE az évtizedek óta jól működő váltó, mint értékpapír crypto verziója, melyet egy fantasztikus magyar csoport fejlesztett ki.

Ezzel az egyedi rendszerrel elképesztően magas tőke képzésére is van lehetőség, rövid idő alatt, amelyből pl. egy devizahitel kifizethető, vagy akár egy ingatlan, vagy nagyobb értékű autó vásárolható, vagy akár vállalkozás finanszírozásra használható.

Ez nem mlm viszont segítség lehet nagyon sok embernek. Érdemes elmélyedni benne.

Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé teszi, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Ingyenes kötelezettség mentes regisztráció után zárt facebook csoportban további információkat találhatsz, illetve ott a vezetőktől közvetlenül a kérdéseidre választ kaphatsz.További, több oldalas, nagyon részletes leírás van.

Igényeld meg még ma a digitális váltódat! Nem kerül semmibe, 1 perc a regisztráció, és ajándékba kapsz  0,05 btc értékü (kb.125000 Ft )freehardot.

NEM MLM!!! Nem „lehúzásra” épül.Ez egy rendkívüli lehetőség.Egy uj pénzügyi lehetőség.

Regisztrációs link:

https://my.smartcryptonote.com/t/f/7j/14j

 4 dolgot tehetsz, hogy a link hibátlanul működjön: 
1.) Privát, vagy inkognitó ablakot nyiss meg a böngésződben, vagy
2.) olyan böngészőt használj, amiben biztos nem regisztráltál még, vagy
3.) másik eszközt használj, pl. laptop helyett tabletet, vagy telefont, vagy asztali gépet, vagy
4.) Ha értesz hozzá, akkor törölj ki a böngésződből minden cooky-t (sütit), és a gyorsítótárat is ürítsd ki!

Facebook csoport: 

https://www.facebook.com/groups/smartcryptonote/

Örömmel tudatom veletek, hogy a Smart Crypto Note digitális pénzügyi rendszerünk a wikipédiába is felkerült. Itt minden szakkifejezést és annak értelmezését is megtaláljátok.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Smart_crypto_note
Ha netán eddig nem éreztél semmilyen különbséget az eddigi üzleteid és az SCN digitális pénzügyi plattform között, talán gondolkodj most el…
Opsz! Ez nem is üzlet?
Kezded érteni?
Gondolkodj csak: még az is lehet hogy tényleg valami jó dolog van végre a kezedben, hiszen a wikipédiában is már szerepel. Nézz szét a wikipédiában, hogy hány eddigi üzleted találod meg?? 
Használd ki azokat az előnyöket, amivel most lehetőséged volna élni és ami szó szerint SOHA TÖBBÉ nem lesz. 100x-os tőkeképzés. Hol van rá lehetőség? 20-25ezer forintot megérhet 2,5-5millióval rendelkezz december januárban? Gondolkodj el azon is, hogy nem nekem, hanem magadnak adsz egy kiugróan magas esélyt, ha megtanulod használni ez az új pénzügyi rendszert!!

Drábik tanárúrnak több riport videója is megtalálható a neten, akinek ez a video tetszett, az a neten rákereshet más videókra, és biztos vagyok benne, hogy szélesedni fog a látóköre https://www.youtube.com/watch?v=3Tpo2GC2Yws&t=1442s

Blockchain Solution Zrt vezetője, Dankó Dezső, akik ezt a rendszert megalkották. Bármily hihetetlen, de ez a rendszer tényleg képes lesz arra, hogy akinek van most 1 btc-je, annak december 13.-án 100 btc-je lesz, ha akarja. Ráadásul mindent teljesen legálisan, a jogszabályoknak megfelelően, engedélyezett keretek között a bankokkal együttműködve. Elképesztő.December 13-án mindenki megszabadulhat a hitelétől, vagy éppen egy új nagy értékű beruházást elkezdhet.1 btc=100 BTC, 0,1 BTC=10 BTC,  ha év végére csak 20.000 dollár lesz a BTC akkor mennyit jelenthet ez neked??? Gondolkodjatok el rajta .

 

 

Comments are closed