Passzív jövedelem három az egyben.

Addig kerestem,míg rám talált egy interneten végezhető klassz üzlet,ami szinte gyerek játék és nagyon könnyű . Rengeteg üzletet végig néztem az utóbbi 2-3 hónapba és most úgy döntöttem, hogy azt csinálom, amit egy tündéri barátnőm is elkezdett és teljesen affilit munka. Nagyon szeretek affilite lenni és rengeteg programban részt veszek.Azt szeretem benne , hogy rengeteget tudsz tanulni és fejlődni és közbe szépen haladsz a célod felé. Ráadásul mind ingyenesen is el tudod kezdeni. Mire mindent átlátsz és megérted a lényeget , addigra már remekül tudod, hogy mit kell csinálni. Remekül be tudod tenni a HTML kódokat a weboldaladba, ha van és kapsz egy ilyen képet,ami itt van alább.Erre csak rá kell kattintani annak,aki többet akar tudni az internetes üzletről és lépésről lépésre tud haladni.

Azért szeretem a dowline építkezést a csere programokban, mert közben látod mások oldalát is és a tiedet látják és közben épül a lista automatice.

Az angol oldalakat is nagyon szeretem csak mindent le kell fordítani, hogy megértsed és nem mindenhol lehet reklámozni a saját üzletedet. Erre menet közben úgy is rá jön az ember,mert amikor ott vagy az oldalon és be akarod tenni a saját internetes üzletedet , nem csinál semmit. Van olyan is, hogy weboldalakat kell nézegetnek és kapsz pontot és csak utána engedi meg, hogy a saját üzletedet is reklámozd.Szóval ez mind rengeteg idő és energia , míg megtanulsz mindent. Így olyan üzletet választottam,ami gyors és hozza a 10 dollárokat újra és újra. Mivel megvetted a programot,benne vagy és minden kész van , neked csak a paypal címedet kell megadni és naponta kitenni a linkedet vagy a weboldaladat reklámozni. Így a legegyszerűbb üzletet választottam és most ezt csinálom.Egyszerű és nagyszerű. Csak kattintani kell a click here feliratra.

 

Aki nem tud angolul az sem probléma,ma más a fordító mindent fordít a google fordítóba a chromba.Vagy kattints ide :http://eepurl.com/UPN75

Vannak Magyar  csere oldalak is, ahol tudod reklámozni az üzletedet vagy a weboldaladat. Ilyen a klikkstart,amit egy tündéri barátnőm mutatott meg nekem és azonnal beregisztráltam ide is.Így néz ki a meghívó banner.http://www.klikkstart.hu/images/banner.gif és ez a meghívó link: http://klikkstart.hu/index.php?ref=Picasso

Még a képet nem tudom,hogy kell kitenni , hogy banner kép legyen,majd rájövök erre is. Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy magyar látogatók jöjjenek a weboldaladra. Nekem 6500 látogatót hozott 2 hét alatt. Azóta is válaszolgatok a hozzászólásokra. Bízom benne hamarosan mindenkinek válaszolok csak egy kis türelmet kérek.

Azért szeretem ezt a 10 dolláros internetes munkát,mert megvettem és a végtelenségig lehet továbbadni. Ez a passzív jövedelem, amit csak egyszer kell megcsinálni és hozza a bevételt a paypal számládra. Másoknak is tudsz így segíteni,hogy nekik is legyen korlátlan jövedelmük. Csak kattintani kell a banner képre és kész.

Játékosan pénzt teremteni. Ez a legjobb az egészbe. Élvezed csinálni és minden jön magától.Bárki képes rá és megtudja csinálni,ha van internet és van számítógépe. Sőt ma már az okos telefonokról is meglehet csinálni szinte mindent.

Nekem laptopom van és azon dolgozom , nagyon szeretek írni és alkotni és imádom a klassz oldalakat,amik kreatívak és minden kész van, nekünk csak alkalmazni kell minden eszközt. Ilyen az affiliatefunnel oldal is ,ahova csatlakoztam és még tanulom az oldalt kezelni.

Nézd meg milyen klassz oldalt lehet csinálni egy gombnyomásra: http://www.affiliatefunnel.com/ymp/2/Picasso

Nagyon szép a banner kép is

Szóval egy a vége mindennek. Ajánlom mindenkinek, hogy kezdjen el egy olyan internetes munkát csinálni,ami passzív jövedelmet generál és automata működik. Neked csak el kell kezdeni,ha választottál egy olyat,amit szeretsz csinálni. Ezen a weboldalon, fogsz tudni választani magadnak rengeteg lehetőség közül,mivel nekem az a hobbim, hogy benézek mindegyik üzletbe és, ha tetszik , akkor írok róla. Itt találhatsz olyan üzleteket,amiket magam is csinálok és nagyon szeretek. Érdemes olyat csinálnod,amit előtted már  mások is megcsináltak és működik nekik és pénzt is bőven hoz a konyhára.Bár szoktam simán belekezdek olyanba ,amibe más nem mer.A legjobb az,ha azonnal megtérül a befektetésed és onnan folyamatosan hozza neked a bevételt akkor is, ha alszol vagy éppen kirándulsz.

Ez egy ilyen remek üzlet:

Nagyon szeretem és minden olyan egyszerű benne.Egyszerű programok gyakran a legjobb Igaz, tudod! Gyakran a legegyszerűbb a programok azok, amik a legtöbb pénzt hozzák. Miért? Mert mindenki tud dolgozni benne, nem számít, hány éves vagy milyen a háttér vagy  hol él. 

Szóval vessünk egy pillantást a mi egyszerű kis programunkra, hogy hozza a pénzt a Te zsebedbe is, miközben az épít egy listát és épül a jövedelem is nem fogod megbánni. Csak nyerhetsz vele.http://www.growyourlistandincome.com/?eliteaffilite 

Növekszik a lista és a jövedelem a két legfontosabb feladatot meg kell csinálni, ha a munka egy online  vállalkozás.   A program egyesíti a kettőt. Tehát, ha szeretné, hogy Legyen több pénzt, miközben az épület a listán kattintson az alábbi linkre.http://www.growyourlistandincome.com/?eliteaffilite 

Akinek nincs paypal számlája, annak sem kell izgulni , mert a rendszer automata generál egy paypal számlát. Jó munkát kívánok mindenkinek és sok sikert.

Keress meg és ismerj meg és segítek mindenben. A kapcsolat menüben megtalálsz.

3 Comments:

  1. Megkerdeztem, vajon mindig igy keresi-e a penzt, mire azt felelte, hogy nem mindig, de mar eleg penzt keresett, hogy most szorakozzon egy kicsit.

    • Persze, te mit csinálnál , ha a pénz nem számítana? Azért dolgozom, mert örömet okoz. A pénzért dolgozni régen rossz.
      A gazdagoknak is ugyan az a problémájuk,mint a szegényeknek. köszönöm

  2. I simply want to mention I’m all new to blogging and site-building and certainly loved this blog site. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely come with fantastic article content. With thanks for sharing with us your website page.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.