PadVerts egy bevételmegosztó oldal .

PadVerts egy remek lehetőség az interneten pénzt keresni otthonról.

PaidVerts

Egy jól felépített üzlet, hol az keres,aki dolgozik is. A pénzkeresés itt is kizárólag a hirdetések megtekintésével lehetséges. Ahhoz, hogy a pénzt adó bónuszhirdetéseket megnézhessük, először aktiválnunk kell a számlánkat. Ehhez a regisztráció és bejelentkezés után kattintsunk a View Activation Ad gombra.

Regisztrálni csak kattints a bannerra itt: PaidVerts

Ezekért csak pontokat kapsz, melyek kellenek a későbbiek folyamán. Csak ezek után tudsz nézni pénzes reklámokat.

Reklám megnyitáshoz “View Paid Ads“, vagy jobb oldalt a Your navigation

Gombra a menü jobb oldalában találod a ” Paid Ads“. Itt négyzetekben vannak a hirdetések.

 

piadverts 3

klikk a “view bonus ads“-ra. Ha nem akarod megnézni klikk “recycle”, továbbadja upgradelt tagoknak, és nem kapsz helyette másikat.

A reklámok elindulása előtt mindhárom sorba mindig be kell illeszteni vagy  másolni az ellenőrző szöveget. Van,amikor számokat kér.

paidverst enyém

Zöld pipák lesznek a sorok végén, ha jól csináltad. Észre fogod venni. Aztán kattints a Proceed to Advertisers Website”, klikk rá és indul is egy külön oldalon. Jobb oldalon látod a számlálót és addig beírod a chapta kódot. Van,amikor néha nem lehet kiolvasni, akkor kattant a kék görbe nyílra és új kódot kapsz. Ha letelt az idő és beírtad a szöveget, klikk “confirm” majd “close window”, végül “View another ad” gombra és kezdheted az egészet elölről vagy folytathatod a weboldalak nézést. Közbe másik oldalakat is nézhetsz, vagy, ha másik kattintós munkád a kettőt együtt tudod csinálni és egyszerre kész vagy ugyan annyi idő alatt.

Minél több BAP pontod van annál magasabb értékű, és mennyiségű reklámot kapsz. Ehhez min. 1600 BAP kell!

paidverts

A kampányokat tudod fizetni a belső egyenlegedből is pár nap munka után. Ezt fogod látni, ha jól csináltad.

paidverts 3

Aztán kapni fogsz visszatérő hirdetéseket is, amiket esetleg nem tudtál megcsinálni visszakapod. A rendszer nem veszi el. Ezeket már csak 10 mp alatt megtudod nézni.

paidverts 1,visszatérő hirdetések

A hirdetéseknek időkorlátja van (18 óra), ez idő alatt bármikor megnézheted.

paid frissités után

Amikor elfogytak a reklámok és még szeretnéd, hogy legyen, napi 2×12-re még van lehetőséged. Ezek a mikró hirdetések. Akkor lehetséges, ha minden reklámot megnéztél. Látni fogod , hogy lehetőséged van a mikro hirdetésekre. Itt is egyre nagyobb hirdetéseket fogsz kapni. Klikk a “Request Micro Ad Pack” gombra. 2x 50BAP-ot von le.

piadverts 3

A cél az , hogy egyszer ezt is meglásd. Ezt a facebook oldalukról vettem le , gyere és látogasd meg az oldalukat. Sok értékes infót fogsz kapni itt: https://www.facebook.com/paidverts?fref=ts több oldal is található , keresd meg és azt kívánok, hogy fedezd fel milyen értékes lehetőséget kaptál.

paidvert cél neked is

paidverts fontos

 

 

Többet most nem írok, mert megcsinálni egyszerűbb, mint leírni.Regisztrálni itt tudsz , csak kattints a linkre: https://www.paidverts.com/ref/Eliteaffilit

Vagy a bannera

PaidVerts
Sok sikert kívánok neked és, ha kérdésed van keress meg bátran.

6 Comments:

 1. Me1tye1s Gyf6ngyi szerint:Szia Szilvi!Nekem is az a ke9rde9sem, hogy ha keeenryt nem igen aje1nlott enni, akkor ke9rlek edrd meg mivel lehet megenni mondjuk egy padlizse1n kre9met, me1jkre9met, toje1skre9met e9s me9g sorolhatne1m, mert reggelire valamit kell enni e9s ez a legnehezebb feladat. Minden nap nem ehetek muffint sem. Nagyon kedve1ncsi vagyok a ve1laszodra.Egye9bke9nt nagyon tetszik a hozze1e1lle1sod, e9s kf6szf6nf6m a segedtse9get, amit nyfajtasz, hogy kf6nnyebbe9 tedd az e9letfcnket.Kf6szf6nettelGyf6ngyi

  • Kedves Gyöngyi az a kérdésed mivel lehet megenni a padlizsánkrémet? Vannak ilyen szárított korpás kekszek abonit a neve , ha jól tudom ,meg pufasztott rízs meg vannak kenyérke karikák, amik nagyon finomak,ha nem akarsz kenyeret enni. Nekem volt egy időszakom,amikor 2 évig nem ettem kenyeret.Csak húst sem , meg élesztőset sem alkoholt sem . Most eszek kenyeret és inkább a tönköly kenyeret szeretem meg a rozskenyeret.

 2. that’s (good/great/wonderful), thanks for your (share/info),.. I think this is (great/amazing) blog

  • Thank you very much, I’m glad you wrote.
   I am happy if you like it .gyere yet, because now comes the most interesting part
   okay,

 3. Much thanks again. Want more.

  • Thank you very much, I’m glad you wrote.
   I am happy if you like it .gyere yet, because now comes the most interesting part

Comments are closed