Mik a SunMoney Specialításai

Mi az ami gyakorlatilag a Sunmoney-t az első helyre helyezi a Network marketing világában!

Négyféle specialitás az, ami teljesen megváltoztatta ezt az iparágat, amit ügye nagyon sokat hálózati marketingnek hívunk.Ezek olyan dolgok,amit úgy gondoljuk,hogy nagyon sokan csatlakoznak ez miatt a Sunmoney-hoz.Az egyik legfontosabb és ez az ,ami megragadja mindenkinek először a figyelmét az az, hogy nálunk nincsen havi vásárlási kötelezettség.Ez nagyon fontos. Attól függetlenül, hogy nincsen havi vásárlási kötelezettség Te a jutalékaidat megfogod kapni ebből a rendszerből.

A másik, amivel mindenkit megtudunk nyugtatni az az, hogy a forrásunk a Nap. Ez nagyon fontos, mert a Nap az egy ingyenes forrás és ez gyakorlatilag a Nap még néhány pár ezer évig fog sütni.Így tulajdonképen nincsen ezzel gond.

A harmadik, ami nekem nagyon fontos volt. Hisz foglalkoztam magam is termékértékesítésekkel és mindig minden hónapban kellett vásárolni, hogy legyen kifizetés. Vásárlási kényszer volt havonta.Itt viszont a termékek azok termelőeszközök.Maga a termék az önmagában is pénzt generál.Ügye két termelőeszközzel dolgozunk az egyik a Solar a másik pedig a kripto. Ezek a termékek gyakorlatilag a rendszerben folyamatosan pénzt fognak termelni. Későbbi videóban lesz még erről szó. 

A negyedik, ami itt is ragasztott engem is ennél az üzletnél az az, hogy csak a Sunmoney-nál van igazi passzív jövedelem.Ez azért nagyon fontos, mert ebben az üzletben a passzivitás az, hogy a termékekből, a termelő eszközökből jönnek. Nem abból, hogy hány darab aktív munkatársad van és azok milyen aktívan dolgoznak.Termékes üzletben mindig az számított, hogy a munkatársak hogy teljesítettek és hogy dolgoztak és mindig annyi volt a passzív jövedelmem,amennyit ők termeltek.Ebben az üzletben nem a munkatársaktól függ a passzivitásod, hanem gyakorlatilag a termékekből.Tehát a passzivitás az a termelőeszközökből jön és a termelőeszközökből fogod kapni. Így minálunk gyakorlatilag nagyon hosszú ideig tudsz passzív jövedelmet keresni. Ezt is majd a következő oldalonés videóban fogod megtalálni.

Szóval ez az a négy olyan specialitás, amiért nagyon nagyon sokan úgy gondolják, hogy érdemes a Sunmoney-al elkezdeni dolgozni. Nagyon sok olyan ember, aki soha nem dolgozott hálózatban hálózati marketingben, választja a Sunmoneyt. Pontosan ezek miatt, hogy nem kell havonta befizetni. Egyszer csatlakozik a rendszerhez gyakorlatilag soha többet nem kell a zsebébe nyúlnia. A forrás a Nap. Ez gyakorlatilag nem fog sohasem kiapadni, ha kiapadna, akkor meg mindenkinek vége. A termék önmagában is pénzt termel.Csak nálunk van igazi passzív jövedelem, hisz az a termelőeszközökből jön.Úgyhogy ha téged ez érdekel , akkor feltétlen keress meg. Csatlakozz hozzám, hisz a Sunmoney egy kockázat nélküli remek nagyszerű üzlet.Nézd meg a Gyula videóját is.

Ebben a videóban Korponai Gyula pontosan arról beszél, hogy mik azok a dolgok amik megkülönböztetik a SunMoney-t más üzletektől, mi az ami gyakorlatilag az első helyre helyezi a Network marketing világában!

Comments are closed