M2M AUTOMATA ADOMÁNY KLUB


FRISS HÍREK JÖNNEK!!! Elindult a szponzorkövető mátrix az M2M-ben 0,002 -böl 3 partnerrel visszajön a befektetett összeg !!!

Az eddigi pozíciók az induló mátrixban is haladnak.
Most már 500-an vagyunk a rendszerbe kb. 140-en Magyarok … Mindenki el tud érni 1-2 BITKOINT A nagy mátrix amely 40 BTC -t hoz az 0,02 BTC-vel indul de az a kereset már meg lesz a SZUPER GYORS MÁTRIX-al ami CSAK EGY EGYSZERI 0,02 BTC-be kerül.

JÓ HÍR VAN MINDENKI SZÁMÁRA …       

3 MÁTRIX rendszer van. Ez a mostani ami 0,002 BTC-vel kezdődik és ez egy úgynevezett gyűjtő állomás és kb. 3,8 BTC-t fog generálni.A második MÁTRIX amely 0,02 BTC-vel fog kezdődni és kb. 38 BTC-t fog generálni majd a 3. MÁTRIX amely szintén 0,02 -vel fog kezdődni és 100BTC-t fog generálni. 

A fenti számok NEM ÍGÉRETEK hanem csak egy matematikai kalkuláció. Természetesen mind attól függ ki milyen energiát, kapcsolatrendszert és tudást fektet ide be. Viszont itt van a rendszer és a közösség ereje és a rövid mátrixok ami mindent megkönnyebbít.

Ha mindenki behozza a 3 közvetlen emberét akkor minden nagyon gyorsan fog történni és nagyon elégedettek leszünk mindnyájan.

Ez lesz a végleges mostani 1. mátrix, gyorsabban töltődik és másik 2 mátrix fog kapcsolódni erre.

  

Ez lesz a végleges mostani 1. mátrix

ÚJ FONTOS INFÓ. 2019.02.05:

Ezentúl csak 2 nap van rendelkezésre egy új beregisztrált tagnak az adományozás kivitelezésére.

Ezzel a programmal nem kell a jövőben sokat foglalkozni mert automata módon történik minden. 

Itt mindenki automatikus módon kapja a pénzét a Crypto Walletjébe .

 

Használj Wirex számlát: 
http://teremtsmagadnak.hu/wirex-visa-dombornyomott-kartya

BTC Váltó:
http://preev.com/btc/usd

Minden automatikus módon történik ilyen rendszer nincs az egész világon, vannak hasonlók de nem ilyen hogy minden automata módon működik.

Ez a rendszer egy olyan rendszer hogy előbb utóbb mindenki eléri a 4-5 és ettől is több BITKOINT vagy ,ha tehetségesebb vagy akár 100 bitkoint. Ez nem egy sajátmagunknak építjük rendszer hanem egy céges kényszerített mátrix ami azt jelenti hogy mi töltjük az előttünklevő sorokat a miénket pedig mások. 

Az a fő hogy MINDENKINEK 3 KÖZVETLENJE LEGYEN ÉS SEMMI MÁS. 
A többit csinálja a rendszer automatikus módon.

Na most ez a rendszer amibe benn vagyunk ez egy céges kényszerített mátrix, az azt jelenti hogy felülről lefelé sorban töltődnek fel a pozíciók… viszont van egy FOLLOW UP egy magyarul úgynevezett SZPONZOR KÖVETŐ RENDSZER ami pluszba ,ami már bent van  a rendszerbe. Mit jelent ez? A NAGYON de NAGYON JÓ HÍR az az, hogy TI engem követtek és én ott vagyok az első sorok között. Ebbe az 1. mátrixba bárki bejöhet csak fizessen be és az ő 3 embere előbb utóbb meg lesz mert ez a mátrix egy céges kényszerített mátrix.

Amely 99 BTC-t biztosít a szorgalmas résztvevőnek. 
Ez az 1. mátrix  gyorsabban feltöltődik és amint elegendő tőkéje van a számlán belép a FOLLOW UP mátrixba és ott építi a 99 BTC-t és többet 🙂

Az M2M egy automata adományozó rendszer ahol mindenki elérheti kivétel nélkül a minimum 4 BTC-t az kb. 14.000$ ebben a pillanatban

a 2.fordulóban viszont a 100 BTC-t és attól is többet , hihetetlenül hangzik de nem lehetetlen

FONTOS INFÓK:

Mindenki aki beregizik és valami okból kifolyólag még nem fizetett be azonnal, vagy gondolkodik, ezeknek a tag jelölteknek összesen 2 nap gondolkodási idejük van a befizetésre 2 nap után törölve lesznek. Az 5 óra azért van benn a kezdet kezdetétől hogy annyi idő marad a látható Wallet címre utalni. 5 óra után egy másik Wallet cím fog látszani és akkor arra kell utalni. Azért fontos minden alkalommal frissíteni ezt a részt hogy mindíg a friss Wallet cím legyen ott, hogy ne történjen meg az hogy esetleg egy téves címre küldjük a BTC-t. Ha ez megtörténne akkor valaki 1-el több utalást kapna és ez nem visszafordítható.

 

Ez az új szponzorkövető mátrix ami már látható a weboldalon. Mégis 2×3-as mátrix marad 3 fázison keresztül de ezzel tarolunk !!!!

MŰKÖDÉSI ELV 

KIZÁRÓLAG CSAK AZ 1. SZINT BELÉPÉSÉHEZ VÉGZÜNK MANUÁLIS MŰVELETEKET MINT A REGISZTRÁLÁS ÉS A BTC KRIPTO SZÁMLA BEILLESZTÉSE A RENDSZERBE ÉS AZ 1. ADOMÁNYOZÁS UTALÁSÁT

A TOVÁBBI FOLYAMATOKAT MIND

AUTOMATIKUSAN TESZI A RENDSZER

UTOMATA FELMINŐSÍTÉS

AUTOMATA RE-ENTRY

AUTOMATA KIFIZETÉS

AZ ÖSSZ NYERESÉG AZONNAL AUTOMATIKUSAN

UTALÓDIK KI A BTC KRIPTO-SZÁMLÁDRA

ÖRÖKKÉ

REGISZTRÁLJ MOST! Indulj a gyorsba.

ADOMÁNYOZZ 0,002 BTC-T

ENNYI A TEENDŐ!

EZ A TE MUNKÁD

EGYSZERŰ MINT AZ 1…2…3…

 

REGISZTRÁLJ

ILLESZD BE A CRYPTO SZÁMLÁDAT

ADOMÁNYOZZ 0,002 BTC-t

A TÖBBI TEENDŐKET TELJESEN AUTOMATIKUSAN ELVÉGZI A RENDSZER

M2M szombat reggeli magyar WEBKONFERENCIA 2019 02 02

Keess engem,ha érdekel és adok linkt regisztrálni.

Comments are closed