Lazercoin leányvállalata a lazer.online is elindúlt

Új!!!!

Holnapi nappal indul a lazer.online “leányvállalata” a Lazercoin. Ha ez is hasonlóképpen profitál, akkor mindenki elégedett lesz vele. Lesz coinod, lesz napi fix minimum 0,9% profitod. Ezen a link-en tudsz regisztrálni a holnap induló új üzletbe az elsők között.

Köszönöm ha hozzám regisztrálsz: https://lasercoin.co/registration.aspx?ref=Btckripto

Ellenőrizd kérlek a szponzort mindig akihez szeretnél regisztrálni.

Elérhetőségeim:

Email:moneysun33@gmail.com

Skype: moneysun33

https://www.facebook.com/maresz61zsenisan  

A Bitcoin egy ismeretlen programozó vagy egy programozói csoport által feltalált digitális fizetési rendszer, Satoshi Nakamoto néven. 2009-ben nyílt forráskódú szoftverként jelent meg. A rendszer peer-to-peer, a tranzakciók pedig közvetlenül a felhasználók között, közvetítők nélkül. Ezeket a tranzakciókat hálózati csomópontok igazolják, és egy nyilvános elosztott könyvelésben rögzítik, amelyet blokkcsatornak neveznek.Mivel a rendszer központi adattár vagy egy adminisztrátor nélkül működik, a bitcoint az első decentralizált digitális pénznemnek nevezik .

2015 februárjától több mint 100 000 kereskedő és szállító elfogadta a bitcoint fizetésként. A Cambridge University által 2017-ben végzett kutatások szerint 2,9-5,8 millió egyedi felhasználó használ kriptográfiai pénztárcát , legtöbbjük bitcoint használ.

Comments are closed