Infinity Traffic Boost

 

Infinity Traffic Boost egy manuál forgalomcsere weboldal melyen minden 4 leszörfölt oldalért 1 hirdetési kreditet kapunk valamint a szörfölés után részvényeket kapunk. Minden 10. leszörfölt oldal után 1 részvényt kapunk mellyel jogosultak leszünk az Infinity Traffic Boost napi pénzbevételének egy részére, melyet értelemszerűen mindenki a részvényei arányában kap meg. (összesen 10 részvényed lehet minden nap)

Nézd meg a videót itt: Btc Cash Flow

Megéri regisztrálniRegisztrálj ingyen BTC ért  uj oldalon nyílik.

Használata a szokásos csak most nem számokra vagy ábrákra kell kattintani hanem színekre, belépés után klikk a “Surf Pages”-re majd a számláló lejárta után klikk a helyes színre a négy négyzet közül, baloldalon ki írja a színt is ugyan azzal a színnel.Eltéveszteni sem lehet.Napi 30 perc munka.

BTC számlaszámodra fizet 140 000 satosi minimumnak lenni kell, automata fizet és előre ki írja mikor fog fizetni.Érdemes napi 120 oldalt szörfölni.A kifizetés összegének meg kell haladnia Ƀ 0,0014 annak érdekében, hogy a Ƀ 0,0007 TX átalánydíj (CoinPayments levonja, hogy minden a kifizetések Ön) mindig 50% alatti. Egy Ƀ 0,01 fizetés, hogy átalánydíj mindössze 7%! 

Az Infinity Traffic Boost a bitcoinokban fizet
Amikor az emberek feliratkoznak az affiliate URL-jével, akkor látni fogják a “Forgalmi csomag” foglalkozást, amelyet láttál, amikor csatlakozott (ha már tagja vagy)

A BitCoin-on történő értékesítéskor azonnal megkapja a BitCoin Wallet-jét. A dollárban történő értékesítésnél kéthetente fizetni fog a BitCoin Wallet-be minden olyan jutalék után, amely 30 nap vagy annál régebben keresett

Kétféle módon kereshetsz pénz.

Minden nap szörfölsz 120 oldalt és részesedsz a napi részvények árfolyamából.

Veszel csomagot, ami 150 % os hozamot hoz. Jó hír, hogy a benti pontokból is tudsz venni.

Lássunk egy példát …

Feltételezzük, hogy az elmúlt 90 nap során megvásároltál egy Traffic Package Option 4-et, és jelenleg az 5-ös forgalomcsomag opcióra aktivizálódik.300 embert küldesz, hogy megkapd a Free tagságot.

 

8% -uk megvásárolja a Traffic Package Option 1-et

· 6% -uk megvásárolja a Traffic Package opciót 5

· Ez a 24x BTC 0.0016 + 18x BTC 0.0256 a BitCoin Wallet-hez

· BTC 0.4992 Készpénz és hónapokig nem vár a jutalék

BTC 0.4992 csak azért, mert 300 embert küldött útunkra.

Mi lenne ha havonta 1.200 dollárt küldene?

E szám alapján havonta 1,9968 BTC-t kereshet! És ez csak egyszeri jutalékok, és nem is foglalja bele az átrendelési jutalékokat!

Most, hogy pontosan tudod, hogyan tehetsz komoly készpénzt, miközben több forgalmat kapsz ajánlataiddal, hogy több értékesítést érj el, kezdjünk pénzt keresni!

Vegyen részt az InfinityTrafficBoost webhelyen, csatlakozzon és menjen a Promócióhoz, hogy megragadjon előre elkészített / előre írt promóciós eszközöket.

Engedje be az üzletbe vagy nyerjen meg egy meglévőt! Láthatsz az Infinity Traffic Boost belsejébe. Szépen tudsz egyre feljebb lépegetni kezdve az első csomaggal és 2 és 3 és 4 és így tovább, míg eléred a kívánt célt.

Sok sikert kívánok.

 

Comments are closed