Induló új játék a facebookon!

facebook 4

Induló új játék a facebookon, hatalmas siker lehet neked és nekem is .

Mindenki tudja rólam, hogy sose játszom játékokat. Most se fogok megígérem. Bár sosem lehet tudni, hátha egyszer kedvet kapok. Inkább tanulni szeretek a neten és értelmes dolgokat megosztani, ami előrébb visz minket az életben és a fejlődésben. Most egy olyan játékról informálok mindenkit, ami a facebookon fog zajlani és bárki csatlakozhat, aki csak akar. Vagy játszani vagy pénz keresni vele.Telefonon is játszhatsz. Röviden a játékról.

Facebook játék 1

Előzetes a játékról és a pénzkeresésről.

Mi lenne, ha játszani ingyen lehetne? Lehet ! Most tudsz ingyen regisztrálni.

Mi lenne, ha a barátaid és ismerőseid játszanak, és ha nyernek egy autót, akkor te is nyersz egy autót?  Lehet!

Mi lenne akkor, ha az emberek bárhol a 10. szintű hálózatig játszanak egy játékot ingyen, és nyert egy 10.000 dolláros pénzdíjat? Akkor meg lehet keresni 10%-os nyereségét ($ 1,000.00) neked.

facebokk 2

Mi lenne, ha fizetnek egy részét az élettartam bevétel a játékosok, hogy meghívják ismerőseiket? Akár 10 játék szintig? Mi lenne, ha csak egy poszt a Facebook-on és bárki posztól, hogy bárkik kattintanak, hogy a post tetszik. És játszott egy ingyenes játékot, ami automatikusan ugrik be a le-line. Nincs formák őket, hogy töltse ki. Semmi köze, csak játszani a szabad játékot. Hát most már tudod!  Akkor is kapsz jutalékot, ha mások kattintanak.

Vappey egy játék platform.

Nézd meg a Webinárt: http://launchv.com/webinar-replay/?ref=facebookotthon

Oszd  meg barátaiddal  a közösségi médiákban , e-mailben vagy szájról szájra vagy a facebookon. Akkor képes leszel arra, hogy játsszon a félelmetes Vappey Games-től, amikor Games kezdődik. És a játékosok elkezdenek  nyerő cash/pénz/ miközben játszanak  ingyenesen, és a legjobb az egészben az, hogy ha a barátaid nyernek egy díjat, te is nyersz. Ez egyszerű, ha ők nyernek nyersz Te is ! Már csak 2 egyszerű lépés, hogy hatalmas sikered legyen , és meg kell, hogy ezt most tedd. Regisztráció és a linkedet tovább adni.

1. lépés: Oszd meg az Te is az egyedi (ingyenes) affiliate linked mindenkivel, itt tudsz regisztrálni hozzá: http://www.LaunchV.com/facebookotthon 

2. lépés:Oszd meg a hivatkozásod, hogy tegyék ugyanezt mások is! Ez ​​ilyen egyszerű, de meg kell azonnal tenni a lépéseket.Ez egy napi 10 perc munka és 3 lépés az egész.

Haladunk élőben és indul a játék!

facebook 5

Nézd meg itt : http://launchv.com/game-preview/?ref=facebookotthon

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, akkor már most lehetőséged van, hogy építs egy hatalmas hálózatot a játékosok és a vállalkozók számára.

Amint élesben indul a játék, akkor képes leszel arra, hogy figyeld a jutalékaidat, hogy áramlik a back office-odban, ahogy az emberek a hálózatban elkezdenek játszani az új játékokat ingyen. Mások játszanak és Te pénzt keresel vele. Ez jó igaz? Hátra dőlhetsz, hogy megalapoztad a jövődet.

Amikor lehet nyerni nagy dolgokat, mint a készpénz, díjak, és utak, autók, akkor is jutalékot kapsz. Ez egy  lehetőség, hogy változtatni tudsz az életeden, és a szerencséden – ne hagyd ki a lehetőséget! Csináld meg a szerencsédet.

Még egyszer itt a link: http://www.LaunchV.com/facebookotthon 

 

 

3 Comments:

  1. Koszonom sze9pen,Amugy megkerdezhetem, hogy hol taltaall ra a blogomra?- ugyanis jol esett hogy ezidaig egy altalam nem ismert szmely hozzaszolt a fotimhoz, es pozitiv velemennyel volt rolluk. Koszi meg1xer

  2. Thank you very much, I look
    I am interested

  3. I just want to say I am just all new to blogs and seriously loved your web-site. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You amazingly have amazing posts. With thanks for sharing with us your website.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.