Hatalmas marketing automata program

ÍGY NÉZ KI A 2X20as MÁTRIX

0,045 USD cent pozíción ként

ITT CSAK 1 POZÍCIÓRA VAN MEGSZERKESZTVE

Nálunk be kell szorozni 3-al

mivel 3 pozícióval indul mindenki.

Ehhez természetesen hozzáadódik a

MATCHING BÓNUSZ, AMI 100% ; AMELYET MINDEN KÖZVETLEN REGISZTRÁLT TAG UTÁN JÁR

Ha viszont pl. mondjuk

10 KÖZVETLEN REGISZTRÁLTAD VAN

Akkor ennek a 10 szeresét is megkeresheted, ami azt jelenti, hogy 10X 94.000 USD is lehetséges, ha még több közvetlen tagod van akkor még több !!!

De nem kell kapzsinak lenni, mert sokszor többet ér, ha egy pár embert valamelyik közvetlenünknek adunk le …

ERRE A CÉLRA LETT A MOVE GOMB MEGSZERKESZTVE

 

Facebok csoporthoz csatlakozz: 
https://www.facebook.com/groups/2185802765071623/
Van skype csoport is.

HOGYAN KEZD EL HA ÚJ JELÖLT VAGY ?

1.) Regisztrálj

2.) Nézd meg az e-mailed

3.) Lépj be a rendszerbe nézz körül az irodádba (hívd a szponzorod segítségül ha szükséges)

4.) Beszéld meg a szponzoroddal hogyan és mivel töltsd fel a belső számlád

5.) Vásárold meg a min. 3 pozíciót megbeszélés szerint akár többet is (erről többet később)

6.) Keresd meg az irodádban a ref linkedet

6.) Add tovább a ref linkedet vagy regisztráld be te őket (a családnak nem is kell tudni róla… lehet egy meglepi a 2019-es évre) a családot, legjobb barátaid és legjobb ismerőseid akik sok embert ismernek és jó üzlettársaid stb…

Ha neked van nekik nincs rávaló PIF-eld őket be !!!!

 

Ha ezeket megteszed a SIKER NEM TUD KIMARADNI !!!!

Ha valamit kihagytam nyugodtan emlékeztessetek.. de ha lehet csak konstruktívan 

 

Mi ezzel a programmal HATALMASAT TUDUNK SEGÍTENI MINDENKINEK !!!! MINDENKINEK !!!

 

Képet lehet használni hirdetésekhez.

Talán a világ legegyszerűbb online munkája, amely egy állandó dinamikusan növekedő passzív bevételt hoz minden résztvevő számára . Egy kis munkát hozzá kell tenni a befizetett 6 dolcsi vagy több mellé és TE IS ELÉRHETED A NAPI több száz és több ezer sőt a napi tízezer dolcsit is.

 

MEGISMÉTLEM MINDENKINEK NAGYON FONTOS: senki se feledje el a családját ha megteheti és valóban a nagyon jó barátokat osztálytársakat min. 2 dolcsival PIF-eljétek be meglátjátok mindenki nagyon hálás lesz ezért NEKTEK. Ha megtehetitek akkor 6 dolcsival PIF-eljétek be.

 

Ha valaki erősnek érzi magát és sok embert tervez behozni ebbe a csodálatos üzletbe és anyagilag is meg engedheti magának az megindulhat több csomaggal is mint 3.

 

Ha már nálad is elindul egy dinamika ami napi 10-20 docsit hoz a konyhádra azután nincs megállás csak fejlődés. Még csak alig múlott el egy pár napja, amikor a szponzorom kb. 20-30 dolcsit kapott naponta (kb. 1 hónap után) és most már a kb. 200 dolcsinál tart. De Ő mos a TOP 10 toborzók alatt van … ez volt a célja és ezt el is érte

 

Ha nem is vagy és nem is leszel TOP SZPONZOR viszont NEKED IS LEHET ILYEN hasonló BEVÉTELED idővel…

CSAK TENNI KELL ÉRTE !!!!!!

HA nem teszel érte de jó a szponzorod és az egész szponzor vonalad, te is gyorsan eléred a napi 10-20 vagy akár 100 dollárt is.

HA AKTÍVAN DOLGOZOL GYORSAN ELÉRED TE IS ezeket az eredményeket ha nem teszel semmit sem érte, akkor is eléred a napi 10-20 dolcsi bevételt csak sokkal lassabban.

 

Ha van kapcsolatod sport egyesületekhez vagy bármilyen egyesületekhez nagyobb csoportokhoz, van nagyobb Facebook vagy más csoportod, beszélj a vezetővel regisztráld be ő viszont regisztrálja be az egyesületet csoportot.

 

EZ ITT egy teljesen ÚJ GENERÁCIÓS RENDSZER és mi nem árulunk levegőt, hanem EGY EGYEDI HIRDETÉSI MARKETING LEHETŐSÉGET

 

Ha sok marketingest ismersz azok is potenciális partnerek ITT mert nemzetközi hirdetést tudnak feladni az ő üzletükre amellyel foglalkoznak MÉGHOZZÁ csak 2$-ért KORLÁTLAN MENNYISÉGBEN 14 napig… viszont a pozíció ÖRÖKRE MARAD A RENDSZERBE ÉS BEVÉTELT GENERÁL !!!

 

MINDENKINEK SOK POZÍCIÓT KÍVÁNOK A MÁTRIXÁBA

Hamarosan jön egy CSODÁLATOS KB. 10 PERCES videó prezentáció NÉMET, ANGOL, OROSZ, MAGYAR, SZERB, HORVÁT, SPANYOL ÉS MÁS NYELVEKEN IS.

NAGYON FONTOS !!!

AMINT BEREGISZTRÁLT EGY KÖZVETLEN REFERÁLTAD ÉS LÁTOD HOGY NEM AKTÍV, EMLÉKEZTESD HOGY LÉPJEN BE A RENDSZERBE ÉS ÍGY AKTÍVVÁ VÁLIK ÉS EGYÓTA AKTIVÁLJA A PIF GOMBOT.

 

HA ENNEK A KÖZVETLEN REFERÁLTADNAK VALAMI OKBÓL KIFOLYÓLAG 14 NAPIG NEM TUD LEGALÁBB 1 POZIT BEFIZETNI AMI 2 DOLCSI AKKOR PIF-ELD BE HOGY NE VESZISD EL.

 

KÜLÖNBEN MEGTÖRTÉNHET AZ, HOGY 14 NAP UTÁN FELKERÜL A CÉGES LISTÁRA ÉS VALAKI ELPIFELI TŐLED. EZ A KÖZVETLEN EMBERED EKKOR ELVESZÍTETTED DE VISZONT NEKI VALAKI SEGÍTETT HOGY ELINDULJON.

 

HA MEG VAN RÁ A SZÜKSÉGES RÁVALÓD NE SAJNÁLD BEFIZETNI A CSALÁDOT MAJD VALÓBAN A LEGJOBB BARÁTOKAT ISMERŐSÖKET VAGY ÜZLETTÁRSAKAT MERT EZ 100 SZOROSAN VISSZAJÖN NEKTEK. ÉN EZT LÁTOM, IDÁIG CSAK A SZPONZOROM MONDTA DE ÉN EZT TAPASZTALOM. HA NEM TESZED MEG AMIT MOST ITT ÍROK MEG FOGOD BÁNNI !!!

 

FIGYELJ ODA A REFERÁLTJAIDRA TARTSD VELÜK A NAPI KAPCSOLATOT!!!

 

ITT MINDENKI HALAD CSAK VALAKI GYORSABBAN VALAKI LASABBAN … SAJÁT MAGADTÓL FÜGG !!!

 

ITT AZONNAL ÉSZLELED A MŰKÖDÉSI ELVET MERT AZ ELSŐ 3 POZI VÁSÁRLÁSNÁL NEKED MÁR PÉNZ JÖN VISSZA A TE BELSŐ IRODÁDBA.

 

A KIVÉTEL 25$-TÓL TÖRTÉNIK VISZONT AZ IRODÁBAN MEG VAN A FIÓKTÓL FIÓKIG UTALÁSI LEHETŐSÉG … HASZNÁLD … HOGY HOGYAN BESZÉLD MEG A SZPONZORODDAL.

Regisztrácio ittCsak kattints ide , uj ablakba nyílik

Regisztrációnál adj meg egy 4 jegyű számot, az lesz a kódod a belélpéshez is.

Regisztráció segítség 

Kérlek, ellenőrizd, hogy helyes szponzor  alá kerülj! Eznagyon fontos mert ezt már a regisztráció után nem lehet megváltoztatni. Ezután Töltsd ki az űrlapot, hogy Crypto Pros taggá válhass.

Egy ellenőrző e-mailt fogsz kapni. Az e-mailben nincs aktiválási link. Most be tudsz lépni a LOGIN-ra kattintva a saját webirodádba. Ha esetleg nem látod az emailt a megérkező e-mailek között, akkor tekintsd be a SPAM mappába és ott megtalálod a beérkező ellenőrző-megerősítő emailt.

NAGYON FONTOS: mielőtt belefognál a továbbajánlásba, előtte lépj be az irodádba nézz körül és tegyél minimum egy 2$-os vásárlást (eután nem száll el az újonnan ajánlottad de ha nem vásárolsz legalább 1 hirdetőcsomagot akkor elszáll a legfelső szponzorhoz valahova) amelyet Crypto valutával tudsz fizetni. A továbbiban elmagyarázom hogy ezt hogyan csináld.

A következő lépés a számla feltöltése

 

 

Sok sikert kívánok és keress meg, hogy tudjak segíteni neked.

4 Comments:

  1. Szeretnék részt venni ebben

Comments are closed