Gyopárosfürdő.Az Alföld gyöngye.

Kikapcsolódtunk és a gyönyörű időbe elmentünk egyet a Gyopárosi fürdőbe. Aki még nem volt itt, annak csak ajánlani tudom. Nagyon szép hely és kellemes a környezet.Gyerek korunkba rengeteget nyaraltunk itt és nagyon szerettünk itt fürdeni.Akár még biciklivel is kijöttünk a nagy melegbe csak itt lehessünk.Azóta az árak is megváltoztak és lett egy nagy élményfürdő is,ami nagyon szép és minden van benne. Tele van gyönyörű fákkal és a víz az fantasztikusan jó. Előző nap együtt az egész család és finom almás piskótát tanul sütni a húgom anyutól. Én meg gyorsan csináltam barackos sütit, míg meleg a sütő és vittünk a strandra is.

Kép003 Kép008

Anyu mondja a receptet a húgomnak. Közbe barátkozik a robotgéppel hogy kell kezelni.

Kép009

Anyu nagyon finom piskótát tud készíteni, ebben nagy zseni és hamar megvan.Aztán kész lett a kevert barackos süti is,ami még gyorsabb és nagyon finom lett ez is.

Kép014

gy9

A tavon csónakázni is lehet és középen van egy nagy szökőkút, ahol alatta át lehet menni a vízi biciklivel is és közbe a víz mindenkit lelocsol, nagyon szuper.

gy11

Nagyon jól éreztük magunkat egész nap mindenki  és a gyerekek is nagyon élvezték. Már hazafelé ballagunk anyuval és lekapott minket a húgom. Jól elfáradtak estére a gyerekek és másnap alig bírtak felkelni. Jó érzés, hogy végre mind a hárman testvérek együtt voltunk előző nap. Ez is szerepelt az álmaim között és meg is beszéltük anyuval, hogy majd elmegyünk a strandra egy hétfői napon, mikor kevesen vannak. Pont így történt, hogy hétfő is van és kevesen is vannak. Hurráy. Köszönjük szépen.

gy12

Délután 5- 6 h felé  jöttek ki rengetegen, addig mink nagyon élveztük a strandolást. Finom barna sört ittunk anyuval és ettünk csavart fagyit is.Persze az íze mát nem olyan volt , mint gyerek koromban.Minden esetre nagyon élveztük anyuval.minden medencét kipróbáltunk és maradtunk a hagyományos gyógyvíznél.A másik nekünk túl klóros volt.

gy13

A gyerekek nagyon élvezték a vizet , szinte ki sem jöttek a medencéből.

gy15

gyop4

gyop6 gyop7 Gyopáros

Kép022 Kép024 Kép028 Kép029 Kép036

Köszönjük szépen Hajnikának ezt a csodás napot, hogy engem is elhozott, pedig nem volt fürdő rucim és addigra anyu kerített nekem egyet.

 

One Comment:

  1. I simply want to tell you that I am new to blogging and honestly savored your web-site. Most likely I’m want to bookmark your site . You amazingly have outstanding writings. Many thanks for revealing your web site.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.