Képek a játékról

IMG_0115

 

Írjuk a névsort szinte naponta és kézzel is és aztán átnézzük,hogy mindenki benne legyen.

IMG_0114

 

Akik több tikettet vásároltak,nekik a nevük annyiszor fog megjelenni a játékban.Érdemes több tikettet vásárolni, hogy növeld a nyerési esélyedet.

IMG_0111 másolata

 

A Naplemente és a Tavasz című alkotásokra lehet most utalni a 250 Ft kat és vannak,akik adományoznak. Nekik az adományuk is beszámít az értékbe.Így növelve a többiek esélyét és a sorsolás is hamarabb történik meg.

IMG_0108

 

anyukám gyönyörűen ír és imád írni, azt mondta,segít és összeírja a neveket, amíg én csinálom a többi dolgom a neten. Köszönöm szépen anyu, hogy ilyen tündér vagy. Munkamegosztás.

IMG_0107

 

Jó együtt dolgozni anyuval és azért munka is van vele bőven.A számítógépre is feltenni és nektek ide is berakni,hogy lássátok.

IMG_0029

 

Ez a mostani rezidenciám és a pipacsokat is én alkottam a falra anyunak meglepetésnek. Ügye milyen szép lett? Tetszik.

IMG_0020Naplemente és a Természet csendje.Most már azóta bővült még a Tavasz alkotással  és a nyertes 2 db festményből fog választani egyet.

Video call snapshot 10

Bemutatom nektek a tündér fiamat. Ő lesz a sorsolás elnöke és a filmet is megcsinálja nekünk.A hangot adom hozzá innen Orosházáról a fiam meg Dunakeszin fog sorsolni és a filmet elkészíteni a hanggal együtt. A távolság nem lehet akadály, csak 240 km re vagyunk egymástól. Csudi klassz ez az internet és a skyp, hogy így megtudunk oldani mindent.Még nagyobb öröm számomra , hogy fiamat is láthatom.

 

One Comment:

  1. I just want to say I am very new to blogging and certainly enjoyed you’re web site. Probably I’m planning to bookmark your blog . You really have exceptional articles. Thanks a lot for sharing your web site.

Comments are closed