Festmény sorsolás és a nyertesek

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy lezártuk a januári festmény vásár játékot és elérkeztünk a sorsoláshoz.Nagyon kíváncsi vagyok a nyertesekre. Most hajtogatjuk a cédulákat és megérkezett egy kedves családtagunk is, aki örömmel vesz részt a sorsolásba.Megkérdezte mikor sorsolunk és mondtuk,ha majd elmentél.Erre ő megkérdezte miért? Ő is szívesen segít.Így most ő fogja kihúzni a facebook megosztók között a nyertest, aki a Természet csendje alkotást nyeri meg most.Anyukám meg a tikettet vásárlók között húzza ki a nyertes nevét.

IMG_0352

A bal oldaliba vannak a megosztók névsorai és a jobb oldaliba vannak a tikettet vásárlók névsora és a nevük annyiszór szerepel ahány tikettet vásároltak 250 Ft ért.

IMG_0353

Hajtogatjuk a cédulákat kicsire, anyu is segít és a testvére.

IMG_0354

A tikettet vásárlók névsora összehajtva és  már kész van a sorsoláshoz.

IMG_0355

A facebookos megosztók névsora is össze hajtva és lehet sorsolni a nyerteseket.Remélem nagyon kíváncsiak vagytok ti is igaz? Most jön a facebookos megosztók között a sorsolás,amit anyukám testvére felajánlott, hogy ő kihúzza a nyerteset.

IMG_0358

Már meg is van a nyertes cédula , lássuk a nyertes nevét .

IMG_0359

Jánosné Homonnai  nyerte meg a Természet csendje alkotást és szívből gratulálunk neki.Hamarosan felvesszük vele  a  kapcsolatot, hogy átvegye a gyönyörű festményt.

A Csoda fa 005

Most lássuk, hogy ki a nyertes, aki választani fog a két alkotás közül.A naplemente és a Tavasz alkotások közül az egyik az övé . Anyukám húzza a nyertest.

IMG_0356Megvan, nagyon gyorsan ki húzta anyu. Nézzük ki a nyertes?

IMG_0357Nahát! Nagyon örülök a nyertesnek a neve Kiss J. N.Livi aki 4 db tikett vásárlásával nyeri most meg az egyik alkotást.Hamarosan értesítjük és felvesszük a kapcsolatot, hogy a kiválassza a festmények közül melyiket szeretné?

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVagy a Naplemente alkotás lesz Livié

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVagy a Tavasz című alkotás?

Reméljük hamarosan megtudjuk, hogy melyiket választja a Lívia és a másik marad a következő játékban.bizonyára tudjátok, hogy elindult egy exkluzív festményvásár játék is , ami március végéig tart és, ha szeretnétek a gyönyörű Velence című alkotást akkor nézzétek meg a felső menübe a festményvásárnál és vegyetek tiketteket, hogy hamarabb sorsoljunk.Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt és hamarosan jövök, hogy Lívia melyik festményt választotta.

19 Comments:

 1. Kedves Maria! Nagy örömmel néztem végig a sorsolást es találtam meg nevemet nyerteskent. Kerlek, hogy az erről szoló levelemet legyszives megosztani ezen a fórumon is. Sok üdvözlettel Livia

  • Kedves Lívia !Köszönöm, hogy írtál és nagyon örülök , hogy tetszett a sorsolás és végig nézted. mink is nagyon örülünk, hogy nyertél és remélem a festmény már elérkezett hozzád.Megosztottam a leveled is ezen a fórumon, ha jól emlékszem. Még tanulom kezelni az oldalt, remélem hamar belejövök.Sok szeretettel: Maresz

 2. Lívia megkért, hogy rakjam ki a nevében az üzenetét.Nos rajtam nem múlik , szívesen megteszem, hogy olvassátok minél többen.köszönöm szépen Lívi a és örülök,hogy megnyerted a festményt.Ma indult el és 2 napon belül megkapod.
  Kedves Mária, nagy örömmel olvastam a leveledet, szinte el sem hiszem, hogy megnyertem a festményedet. Soha életemben nem nyertem meg semmit, igaz, nem is nagyok szoktam játékokban részt venni. Amikor felfedeztelek beleszerettem a két képbe, sokszor újból és újból visszatértem és nézegettem a színeket, a formákat, de ezt megírtam Neked. Írásaidat és sorsodat olvasva úgy véltem, hogy mindezeket mesélted el a képekben is. Ezért nagyok sokszor megosztottam, hogy ismerőseim is lássák, beszélgettünk velük Rólad. Ők nem akartak részt venni a sorsolásban, ezért nem jelentkeztek nálad. Elsőre Beleszerettem a Naplemente festményedbe, és ha mar nyertem, akkor ezt szeretnem választani. Amikor részt vettem a játékban, úgy gondoltam biztos nem nyerek, de akkor is jó helye lesz a pénznek, újabb festmény készülhet belőle. Ezt is megírtam Neked. Élet utad nagyon elgondolkodtató, nem is érthetem miért volt ennyire rögös, de biztosan van magyarázat. Lényeg, hogy most megtaláltad Édesanyád mellett a boldogságod, életed értelmét, a fiad megértését. Édesanyádnak köszönöm, hogy kihúzta a nevemet, jó egészséget kívánok neki is és Neked is. Továbbra is figyelemmel kísérem az Írásaidat, az életedet, a festmény játékaidat mindig megosztom, minél szélesebb körben ismerjenek meg, segítsék művészetedet.

 3. Spot on with this write-up, I genuinely think this web site needs much more consideration. I’ll quite possibly be once again to read much more, thanks for that info.
  [url=http://jordanscoo.teenblog.com/post/203587/ideal_brands_for_diabetics_footwear.html]jordans outlet[/url]

  • Thank you so much and I’m glad if you like the site. I am very happy and I wish you continued good reading.

 4. Just about all I can state is, I’m not sure what to say! Except of course, for the wonderful tips that are shared using this blog. I’m able to think of a trillion fun methods to read the articles or blog posts on this site. I think I will finally take action employing your tips on those issues I could never have been able to touch alone. You are so thoughtful to let me be one of those to learn from your valuable information. Please see how significantly I enjoy the whole thing.

 5. 本当に私 あなたのウェブサイト .. プレザント色&テーマ。 このウェブサイトあなたはビルドなかった自分自身? 私自身の個人的な私自身作成私はに計画だとして戻って返信してくださいサイトとしたい見つけるあなたはこのを持ってどこか正確に何テーマはという名前が付けられます。 !
  無休で毎日注文中

  • どうもありがとうございました。
   私は、ページを構築します。
   私はあなたがそれを好きうれしいです。

 6. こんにちは親愛なる、あなたは本当にこの訪問ウェブページ 定期的に定期的に 、もしそうであればその後あなたは絶対 取る 良い 知識。
  販売店 本物 土日祝も発送

 7. それらに| 特に特に 新鮮に 非常に良い先端ブロゴスフィア| つまり、Aです。これを共有ショートが、非常に正確な正確な 情報 … のために多くのおかげで。読まなければならないポスト!
  一部予約販売 免税店新品 激安

 8. あなたのレイアウトに|あなたのライティングスキルなどともに感心| 本当に非常 | 私は私は。それは自分|これは支払わテーマであるか、変更カスタマイズしましたか? とにかく 今日では、これらの日このようなブログ| 素晴らしい素敵を見にまれ| | それはそれはだ、品質の書き込み優れた素敵を追いつきます。
  本物 アウトレット 国内即発

 9. このようにそう、| テレビテレビのニュースを聞くために生活この非常に難しいこれは実際にはですI 単にを使用し、そのためのウェブウェブ 目的、と取る 最新 情報。
  2015年春夏 一部予約販売

 10. ワンダフル サイトあなたがここに持っているが、私はしたあなたは、任意のディスカッションボードここで|この記事では、議論|同じトピックをカバーするフォーラムでは} {について話しましたか?私は思います本当に好き他博識から、私は提案フィードバックアドバイス 同じ興味を共有する人々。あなたが任意の持っている場合は提案を、私に知らせてください。 乾杯!
  国内海外完売 一部予約販売

 11. 私は何をどのようにあなたは今はないもはや実際には真実で真実が語られる場合ではないない 理解を実現 本当に はるか スマート – あなたはであってもよいより好ましい 今。 あなたがされている 非常インテリジェント。上|に関連する|に関して|関係の中|の観点|それがに来るときは問題、 からそれを想像する私私の部分のために作られました非常に多くの角} {様々な多くの。そのような女性と男性は 魅了 まで それは 1 されていないのもの ガガ女で行います! 独自詰め込む優れました。 常時 それを!
  正規商品 国内即発

 12. Thanks for all of your effort on this web page. Kim enjoys going through internet research and it’s obvious why. All of us notice all concerning the compelling method you convey helpful things through your blog and as well attract participation from visitors on this area and my princess has always been learning so much. Enjoy the rest of the year. You have been conducting a remarkable job.

 13. Wonderful beat ! I would like to apprentice whilst you amend your site, how can i subscribe for a weblog web site? The account aided me a appropriate deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast provided brilliant clear idea

  • I’m glad if you like, I won this web site I applied for it.
   Here you can inquire if you would like a similar web site: http://holnapepitok.hu/
   subscribe to it is not possible, maybe there is a donation when you think about it
   you can find it in the menu

   Thank you very much.

   i’m glad if i like you too
   I’ll continue as I know.
   Have a nice day

 14. A large percentage of of whatever you mention is supprisingly accurate and it makes me wonder the reason why I had not looked at this in this light previously. This particular article really did switch the light on for me personally as far as this specific subject matter goes. Nonetheless there is just one position I am not necessarily too comfy with and while I try to reconcile that with the actual central idea of the issue, allow me observe just what all the rest of the readers have to point out.Well done.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.