Siker -kudarc.Ugyan az.

Add meg magad.

Amikor te a külső világban sikeres vagy az nagy kudarcot jelent. A kreatív ember saját maga sikeres belül. Sikeres a világban a pénz a hatalom után fut. Sekély az élete, egy halott. A végén mindig kiderül, hogy lelkileg szegény volt. Amikor nem az életedet szereted, hanem valami mást akkor nem tudsz semmit, nem tudod ki vagy. A pénz utáni vágy ledönti a kreativitásod. Az egész történelem gyilkosok történelme. Erőszakos emberek. Álarcot viselnek. A hírnév késik. Halálod után érkezik. Amikor egy nagy ember megszületik, nincs recept, hogy felismerd, és mire kiderül, már nincs az élők sorában.

Az csak véletlen, hogy egy kreatív ember sikeres.

Akik ismerik a fákat, tudják, hogy van egy kisugárzásuk. Ha elég érzékeny vagy és képes vagy megérteni a fákat, akkor rájössz, hogy lelkük van. A cselekvés nem kreativitás, és a cselekvés nélküliség sem kreativitás. Létünk és tudatunk ellentétes megnyilvánulása. Ez a cselekvés a nem cselekvésen keresztül. Ezt nevezi Lao Cu a vej vu vejnek. Ilyenkor megengeded, hogy valami megtörténjen rajtad keresztül. Ez nem egy cselekvés, ez egy megengedés.

Át járó vagy, amin keresztül a mindenség átjár rajtad. Ez a kreativitás, amikor engeded Istent megtörténni. Istentől a filozófus áll a legmesszebb. Amikor te nem vagy, Isten akkor van. Te csak egy eszköz vagy. Ha te hozod létre az csak világi dolog, közönséges. Amikor pedig hagyod, hogy rajtad keresztül érkezzen, akkor az Isteni dolog.

Isten nem tétlen, hanem ellazult.

Bepillanthatsz egy ismeretlen világba. A költő eltűnik, és te megszállott leszel. Igen, Isten megszállottja. Az életben két fontos dolog van, hogy fent tartsd magad és felülmúld önmagad. Amikor csak fent tartod magad az alig több a haldoklásnál. Aki nem kreatív az csak vegetál. Az ilyen élet nem is élet. Az ilyen vegetáló embernek az élete még nem kezdődött el. Megszületett az igaz, de még nem él.

Mikor alkotóvá válsz, mikor engeded, hogy a kreativitás megtörtén rajtad keresztül, feltör belőled a dal, ami nem is a tiéd. Amin nem hagyhatod ott a névjegyedet, nem mondhatod, hogy ez a tied, nem írhatod alá. Akkor az élet szárnyakat kap, és a magasba repít. Felemelkedni csak kreativitáson keresztül lehet. Létrehozol egy gyereket ez nem kreativitás. Te meghalsz és a gyereked csak tovább vegetál.

Haladd meg létedet.

Ez csak akkor lehetséges, ha kapcsolatba kerülsz valamivel, ami nem e világról való. Ez a transzcendencia lényege. Meghaladod önmagad. Csoda történik, nem vagy és mégis csak most létezel valójában. A bölcsesség lényege, hogy a természettel harmóniába létezünk. Az állatok és a növények és a kövek ösztönösen harmóniába vannak a természettel.

Választhatod te a diszharmóniát is.

Az embernek van tudata, tudatosan kell választani, hogy harmóniába élj a természettel. Van felelősséged. Egyik állat sem bír felelősséggel. Az állat nem tud hibázni. Képtelen hibázni, mert még nincs tudata. Álmodba te is harmóniába vagy a természettel. Kapcsolatba léptél a forrással. Az állatok vízszintesek és az ember függőleges. Aludni csak vízszintesen tudsz te is. Állva nagyon nehéz. Ezért, aki elveszti a tudatát nem felelős.

Természetessé akkor válsz, ha megszűnik a felelősség érzeted.

Ezzel visszafelé mész, ez regresszió. Van egy másik módszer a forráshoz a legfelső emelet, ha tudatosan kapcsolatba kerülsz a természettel, ez Budha útja. Ez a bölcsesség lényege. amikor harmóniába kerülsz a természet ritmusával,máris zenész vagy költő vagy festő vagy. Próbáld ki, ülj le egy fa alá és válj eggyé vele. Légy te a fa, légy a fű, légy a szél. Minden tündökölni fog, táncolni fogsz és hallod a dallamot kívül és belül. Ez a kreativitás állapota. A kreatív csend. A legmélyebb nyugalom, ahol semmi se történik. Átadod magad egy sokkal nagyobb erőnek. Megadod magad.

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed