Két Napot láttam és három lett.

Szép Napot kívánok kívánok mindenkinek.Óriási hírem van gyerekek. 3 bolygót fényképeztem egyszerre ,olyan mintha együtt álltak volna az égen.Egy vonalban és nagyon érdekes volt. Elsőnek csak érdekesnek láttam a felhőket, életembe ilyet még nem láttam. Imádom a felhőket is nézni .Gondoltam olyan szép, hogy lefényképezem nektek is, hogy lássátok,amit én is. Mire vissza értem pár pillanat múlva már láttam egy gömb szivárványt. Mit mondjak? Nagyon elcsodálkoztam azon is , sose láttam gömb szivárványt.Gyorsan lefényképeztem ,több képet is készítettem, bár a Nap nagyon sütött velem szembe , alig láttam és gondoltam, annyi baj legyen akkor is szembe kell fényképeznem.Szerencse a terasz kicsit árnyékba volt, onnan fotóztam,Mikor feltöltöttem a laptopomra, akkor is nagyon csodálkoztam.3 bolygót fényképeztem.

Ez az első kép,amikor a szép és érdekes felhőket akartam lefényképezni.

Kép006

Jobbra van a Nap,ami nagyon világított és balra vettem észre a szivárványt,ami gömb alakú volt.Ekkor még nem is láttam a harmadik bolygót, ami még jobban balra látható. Középen pedig egy érdekes tölcsér alakú fátyolfelhő. Végig inkább azt néztem. Olyan érdekes volt,mint egy örvény.

Kép005 (4)

Bementem a terasz alá és ezt láttam. szabályos gömb alakú szivárványt,ami szemmel láthatóan átalakult fényes gömbbé.

Kép007

Itt már látszik, hogy kezd szabályos gömbbé formálódni. Ekkor még észre sem vettem a harmadik bolygót.

Kép004

Itt már világosan látszik, hogy egy bolygó látható a Naptól balra .Mellette meg balra a másik a harmadik bolygó,amit az első képen láthattok. Szóval csodára ébredtem és remélem nektek is tetszik a látvány. Érdekes igaz? Sose láttam még ilyet eddig az biztos, pedig szeretem az eget nézni és a felhőket is.

Menet közbe pedig megszülettek a kis cicák, erről írok még nektek, hogy történt ez meg. Szegény cica , itt kergették a fiú macskák és még pici lány gyerek cica volt. Szörnyű, mit élt át ez a macska , viszont most nagyon jól érzi magát nálunk. Adtunk neki enni ,meg inni és  szerencsére jókor találtam meg a pici cicát,a mit az anyukája nem szoptatott, mert rajta volt a méhlepény. Elvágtam és betettem őt az anyukájához. Azóta csak szopnak és együtt alszanak. Nagyon édesek, még anyunak is tetszik, pedig neki nem kell cica, azt mondta. Viszont már itt vannak . Ez van és kész .Neki a fehér tetszik nagyon.

Kép019 Kép020

 

Ráadásul a bringámat is lefestettem vasárnap. Szép sárga lett.

Kép018

 

Most pedig Ibolyának írom, hogy a nagydobosi tök így néz ki, amit a finom receptekből kaptunk egy kedves csoport társunktól.

Kép002

Kaptunk olyan tök magot,ami amikor fiatal akkor lehet főzeléket csinálni belőle ,meg rántani stb és amikor megérett akkor meg meglehet sütni. Így néz ki.

Kép013 Kép014

A chili paprikák meg gyönyörűek a kertünkben.

Kép021 Kép022

 

A sütőtökök meg szépen virítanak a nagy kertünkben. Anyu meg finom szilvás gombócot készít ebédre és lekváros derelyét a finom fejtett bableveshez,amit fűnyírás közben találtam a kertbe és megmentettem. jó étvágyat az ebédhez mindenkinek.

Kép015 Kép016

Rengeteg lesz belőle. Imádjuk a sütőtököt. Csodás napot kívánunk mindenkinek Orosházáról.

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed