Cashflow For Kids Társasjáték eladó

Most megveheted ezt a szuper társasjátékot.Csak ajánlani tudom, nekem sokat segített és nagy élményekben volt részem a játékok során is.

Robert

Teszi tanulást szórakoztatóvá

Adja meg a gyerekek egy előnyt a tanulás finanszírozásához

 “Gazdag papa útmutató Emelni a gyermek pénzügyi IQ” könyv tartalmazza

 Teljes oktatási csomag és ajándék a társasjátékhoz.

 Ajánlott a gyermekek 6 éves korától

CASHFLOW akcióba lendíti tudásodat

A CASHFLOW játékot 1997-ben Robert és Kim Kiyosaki fejlesztette, hogy megtanítsák az embereknek, hogyan lendítsék akcióba a pénzügyi tudásukat. Ez a szórakoztató, oktató társasjáték megtanítja az alapkönyvelést, pénzügyeket és befektetést, úgy hogy lehetőséget ad arra, hogy igazi életbeli szimulált döntéseket hozhass igazi életbeli következményekkel. Amint akcióba lendíted pénzügyi tudásodat a CASHFLOW segítségével, olyan értékes tapasztalatra fogsz szert tenni, ami a gazdagok szabályainak megértéséhez vezet, és olyan bizalmat nyújt majd, amivel bátran teszel majd lépéseket a valós pénzügyi világban.

Fejezd be azt hogy azért élsz, hogy ne veszíts és kezdd el élni életed, hogy nyerj a CASHFLOW segítségével.

Mit tanít meg a játék?

A pénzügyi műveltség szókincsét. Gondolkodásmódot.

“Elsősorban olyanoknak készítettem ezt a játékot, akik cégtulajdonosokká vagy befektetőkké akarnak válni. – Akik meg akarnak gazdagodni. A készpénzáramlás irányítása alapvető jártasság mindenki számára, aki meg akar gazdagodni.” – Robert Kiyosaki

A szavak a leghatásosabb eszközök, üzleti értelemben eszközök, mert a szavak befolyásolják az agyunkat, és az agyunk alakítja ki a valóságról alkotott képünket. Sok embernek az a baja, hogy felnő a szülői házban, elköltözik, és befejezi az iskolát anélkül, hogy megismerné a pénzzel kapcsolatos szókincset. Az eredmény: életre szóló anyagi gondok.

A pénz visszaadása

A játék része a nagyvonalúság, a jótékonyság is. A megszerzett pénz visszaadása. (A megkeresett pénz felhalmozása a pénz erejével való visszaélés!) A játék nemcsak arra tanítja meg az embereket, hogyan gazdagodjanak meg, hanem arra is, hogyan legyenek nagyvonalúak.

Jótékonysági négyzeteket helyeztem el a “gyorsító sávon”; a nagyon gazdagok befektetési sávján. – Robert Kiyosaki
Hol találhatók a játéktáblán a jótékonysági négyzetek, vagyis a visszaadás? A “gyorsító sáv” rózsaszínes árnyalatú kockáinak egy része: “Gyermekkönyvtár”, “Rákkutató intézet”, “A hit ajándéka” …

A játékban két különböző sávban lehet haladni. A belső körön, melyet “mókuskeréknek” hívunk, illetve a külső, nem egészen ovális körön, ez az úgynevezett “gyorsító sáv”; ez az, ahol a gazdagok befektetnek.

A “gyorsító sávban” kétféle cél  létezik. Az egyik a személyes élvezetekről szól, a másik arról, hogy jobb világot teremtsünk mások számára kivételesen nagyvonalúságunkkal.

Gazdag apám szerint a befektető egyik legfontosabb kontrollja, hogy a pénz nagy részét visszaadja a társadalomnak. Minél több pénzt keresett, annál többet adott.

Minthogy Mike apja rákban halt meg, alapítványa óriási összegeket költött rákkutatásra. Egy kis vidéki kórházban többek között építtetett egy külön kórtermet rákbetegek részére, ahol az ápoltak állandóan együtt lehettek a szeretteikkel. Nagyon vallásos ember volt, ezért az egyházközösségben épített egy külön osztálytermet a vasárnapi iskola részére. Pártolta a művészeteket is, számos tehetséges művész műveit megvásárolta, és a múzeumok részére is adakozott. A legjobb pedig, hogy az alapítványa olyan jól szervezett, hogy gazdag apám halála után sem szűnik meg pénzt keresni és adakozni. Gazdag apám így hlála után is sok jót tehet a társadalomért. Az általa létrehozott vagyonkezelő társaságok és alapítványok éveken át, biztosítanak majd pénzt számos célra.

Azt tervezte, hogy életében is legyen fölösleges pénze, és hogy halálában is legyen fölösleges pénze.

“A CASHFLOW játékban minden benne van, amit gazdag apám tanított. Megtanította, hogyan kell megkeresni a pénzt, és hogy miként kell visszaadni.” – Robert Kiyosaki

Tervezd meg a pénzügyi álmod és hajrá …

“Gazdag apám mindig félt, hogy feladom, és nem járom végig az utat. Félt, hogy nem lesz bennem elég kitartás, hogy megvalósítsam befektetési terveimet, ami azt jelentette volna, nem valósul meg a pénzügyi álmom. Attól tartott, csatlakozom a feladók táborához, akik a könnyebb utat választják ahelyett, hogy azt tennék, amit kell.” – Robert Kiyosaki

“Menj tovább, törődj mindvégig a saját dolgoddal, légy hű az álmaidhoz, és megvalósul mind.” – Robert Kiyosaki

Érdeklődni: Matulik Mária 70/569 8369 vagy sikeresmuvesz@gmail.com valamint a facebook: https://www.facebook.com/maresz61zsenisan

Kép089

Az információ a Magyar Gazdag Papa klub oldaláról van és akár jelentkezhetsz is egy játékra vagy az intenzív programra,ami 30 év tudást ad át 6 nap alatt itt: http://www.richdadclub.hu/rolunk/cashflow-10plusz2-intenziv

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed