Az élet a kertben kezdődik

Az élet a konyhába kezdődik, mondják sokan. Szerintem pedig az élet a természetben kezdődik és a kertben. A konyhába pedig kedvünkre alkothatunk a kert gyümölcseiből és zöldségeiből, hogy valami finomat alkossunk belőle.Itt vidéken más az élet mint a városokban, bár itt is akadnak olyanok, akik bezárkóznak és maguknak élnek. Mink anyuval nagyon szeretjük a kertet és szeretünk jókat sütni és mindig adunk másoknak is belőle.Ez a látvány is csodás igaz? Hagyma virág.

IMG_0449

Éjjel nagy eső volt és előtte ültettük szét a paprika palántákat.Szerencsére mind megmaradt és a céklák is, miket úgy kaptunk palántákat a nagybátyámtól. Szeretem a vidékben, hogy itt tiszta a levegő és csend van és még a víz is más.Lehet alkotni és kertészkedni és festeni.

Most virágzik a mák is , ami csak úgy elszórta a magját és a kertbe hagytuk.

IMG_0428

Jó nézni, hogy virul a kertben minden és minden a mi két kezi munkánk eredménye képen. A kert és a növények meghálálják, ha ápoljuk és gondozzunk. még csicsókát is ültettünk.

IMG_0424

Szépen nő és mellette a málna is már kezd pirosodni.

IMG_0422

Szépek a paradicsom palánták, jó volt nekik az éjjeli eső.

IMG_0421

Gyönyörű lett már a zeller is , lehet szedni a levesbe. Ez a csudi klassz a kertbe, hogy ellát minket minden földi jóval.

IMG_0423

Megeredt a tök is és lesz finom padlizsánunk és cukkinink és sonka tökünk és nagydobosi tök is.Már csak a kolbász tök hiányzik,amit annyira szeretek. Ismeritek? Levágsz belőle és tovább nő. Jó rántani meg pörköltnek és roston sütni imádom.

IMG_0430Megeredt az uborka is és remélem felfut a kerítésre, mind a bab a másik oldalon.

IMG_0432A barack fa gyönyörű és rengeteg finom sárga barack lesz rajta. Szeretitek ? Imádom a sárga barackot. Bár én mindent imádok, amit a kert ad. Mélységesen tisztelem a természetet.

IMG_0431

Ügye milyen szép? A cseresznye kicsit tetves lett, viszont bio és rengeteg gyümölcs lesz rajta.

IMG_0435

A meggy is beindult.Jé ott egy légy a levélen.Klassz ez a fényképező gép, hogy ezt is lefényképezte.

IMG_0438Ebből finom meggyes pitét készítünk majd, ha megért a meggy.Az őszibarack idén kicsit kevesebbet mutat, viszont még fiatal fa és ez után hozza a nagy termést majd.

IMG_0439

Lent pedig csigák élik a világukat, nagyon aranyosak a virágok közt szépen mutatnak. Csodás a vad árvácska is, ami jó lesz teának. A magas vérnyomásra, hamarosan leszedem és megszárítom.

IMG_0441

A másik oldalon pedig már napok óta szedjük a finom földi epret és csinálom anyunak a finom epres fagyit belőle. Nagyon szereti és neki sose jutott még az eszébe, hogy fagyit csináljon belőle.

Kép069

 

Szép a zöldborsó is és már sokat leszedtünk levesnek és le is fagyasztottuk későbbre.

IMG_0437 Kép085

Gyönyörűek a virágok és a selyem akác is bontja a szirmait.

IMG_0448

 

IMG_0444

Szép a liliom is nagyon, most kezd nyílni.

IMG_0440

A szikla kert is kezd éledezni.

IMG_0446

Hamarosan megint fűnyírás lesz nálunk. Szóval nagyon szép az élet vidéken és mindig van mit csinálni.Ott hagytam a várost minden zajával együtt. Az élet vidéken megfizethetetlen.Szeretek alkotni és itt aztán lehet mindent csinálni, amit csak kitalálunk.Este almás pitét sütött anyu és nekem a reggelim a finom csokis süti, csak, hogy elfogyjon. Látjátok milyen szép az élet.

Kép076

A gyönyörű nagy diófa, az ember legjobb barátja.

IMG_0445

Ici pici csiga biga.Kép061

Egészségetekre.Most nézem!!!!!!!!!!! Te jó ég! 4490 hozzászólásom jött ezen az oldalon. Hogy csináltam? Az még semmi és hogy fogom ezt mind átnézni? Juhuj gyerekek , elnézést kérek mindenkitől, ha kicsit várni kell a válaszra. Most éppen nagy munkába vagyok az interneten, hogy nekem is meglegyen a passzív jövedelmem. Aztán, ha sikerült akkor jövök és írok nektek megígérem.

 

 

 

 

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed