Csinálj babát 100 Ft ból.Tudsz?

Hogyan lehet babát csinálni 100 Ft ból? Szóval a kérdés az nagyon egyszerű és összetett és mégis lehetséges. Magam sem gondoltam volna, mikor anyu és a tesója a turkálóból hazahozott 2 db babát. Jesszusom, mikor megláttam, akkor el sem tudtam képzelni , hogy vajon minek nekik a baba?

Szörnyen néztek ki és nagyon piszkosak voltak.Eszed ágában sem lett volna, hogy hazavidd még ingyen sem. viszont a szemük szép volt és elemes babák. Csak az elem kifogyott, ha lesz bele új elem , akkor megmutatom a hangját is. Képet is teszek,hogy milyen szép lett a baba.

Nos ez a hajszálnyi különbség az , ami emberek között van. Az egyik észre sem veszi.  A másik észre veszi ugyan , viszont undort kelt benne. A harmadik viszont azt látja, hogy ebből a babából mi lehetne? Nos ennyi a különbség a teremtés és a nem teremtés között.

Az a lényeg, ha meglátod azt, hogy mi lehetne ? Egyébként ez érvényes az élet minden területére. Persze ez szerintem van így, hisz magam is pont így vagyok vele. Mindig azt látom meg , ami nincs és azt tudatosítom, hogy hú milyen jó lesz ez , ha kész lesz. Már látom lelki szemeim előtt azt , amit más nem lát meg. Érdekes az élet. Érdekesek az emberek . Érdekes a világ.

Szóval ma megint nagyon szép napunk van , mint mindig és már nagyon hamar kész lettem az internetes munkáimmal ,míg  anyu elment a városba, hogy vegyen félbarna kenyeret , mert itt a péknél már kétszer nem kaptunk. Gondoltunk akkor is fél barba kenyeret akarunk enni és megnéztük , melyik boltba szállítanak? Pont ott van üzletük a városba, ahol a busz megáll. Így anyu felkerekedett , jót tesz neki a séta és ingyen utazhat.Hozott kenyeret fél barnát , csak nem onnan . Ott ugyan is nem volt szintén. Érdekes igaz? Pékség és reggel már nincs kenyér , legalább is fél barna. Ez van , remélem egyszer majd hamarosan többet sütnek belőle, mert nagyon finom kenyér.

 

Nekem meg a munkám sokkal jobban halad, ha itthon csend vesz körül és tudok koncentrálni a munkámra. Így esett meg, hogy anyu hazajött a pékségből és annyira elfáradt , hogy el is aludt. Addig csináltam a neten a munkámat , hogy mire fel kelt , mindennel kész voltam . Ebédeltünk és közben anyu kimosott, kimosta a babát ! Nekem meg dolgozhatnákom volt kertbe , így fűnyíróztam kint az utcán is  és szalonnát sütöttünk utána és aztán elégettem a sok száraz falevelet.

Kép009

Most raktam tüzet és anyu már ott is van . nagyon szereti a sült szalonnát. Azt mondja , már nagyon éhes . Mondom neki, hogy uralkodjon a hasán és ne a hasa uralkodjon rajta. Látom, hogy gondolkodik és ez már ez jó jel .Kép011

A baba tiszta lett menet közben , míg fűnyíróztam. Nekem is tetszik .

Kép056A telómmal fotóztam a szobába, azért lehet látni , hogy milyen klassz baba igaz? Anyu megtalálta az unokája egyik kis ruháját és azt adta a babára. Nagyon édi.

Kép001 Kép005 (2)

Kép058Közbe leégett  a tűz is , az összes falevelet elégettem.

Kép023 (2)

Menet közbe nagyon hamar sötét lett és élvezem a fényeket , lefényképeztem nektek . Csak nézem és nézem és nézem. Nagyon tetszik . Kép024 Kép032 Kép033 Kép036 Kép037

Szép rendet csináltam megint az udvaron és menet közbe elmentem finom vörös borért és hoztam szódát a Klárikától, akitől a baba is van . Leszedtem az erős paprikákat , megint lett egy vödörrel.Most meg , megfürödtem és itt vagyok veletek kicsit . Aztán felrakom a családi receptkönyves könyvecskébe a legújabb almás sütikémet nektek. Remélem nálatok is szépen telt a mai nap és sok mindent ki is hagytam , majd arról is írok egyszer nektek.

Saját fénykép 67

 

 

2 Comments:

  1. I intended to create you this little note so as to say thank you the moment again for these breathtaking tactics you’ve discussed on this site. It was simply surprisingly open-handed with people like you to provide without restraint all that many of us would have offered as an e book to end up making some profit on their own, certainly considering that you might have tried it in case you considered necessary. Those good tips in addition acted to provide a easy way to recognize that other people online have similar keenness similar to my personal own to grasp a good deal more on the subject of this matter. I know there are thousands of more enjoyable moments ahead for folks who looked over your website.

  2. I simply want to say I am just new to blogging and really enjoyed this website. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely have terrific article content. Regards for sharing your webpage.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.