Megérkezett a festmény a nyerteshez.

Örömmel tudatom veletek, hogy április elsején megérkezett a Naplemente festmény a boldog tulajdonosához és hamarosan elfoglalja méltó helyét Lívia lakásában. A csodálatos festmény 4 db tikettért kelt el, ami így 1000 Ft . Nagyon örülünk anyukámmal együtt és a FB lakókkal együtt, hogy megtörtént ez is és az élet megy tovább. Várjuk még a másik nyertesünk jelentkezését, aki a Terméyzet csendje alkotást nyerte meg a FB megosztók közül. Reméljük  hamarosan megérkezik ő is a képpel és boldogan kirakjuk nektek azt is .

Valamint elkészült az áprilisi festményvásár játék is, mindenki nagy örömére. Személy szerint nagyon örülök, hogy Judy barátnőmnek ilyen remek ötlete támadt és tiketteket talált ki. Így esélyt adva a kis pénzű embereknek is és azoknak is, akik adományozni szeretnének a művészetemre és munkásságomra, hogy továbbra is gyönyörű alkotásokkal lepjelek meg benneteket és a munkám is meglegyen fizetve. Most viszont berakom nektek a képet az alkotásról, amit Lívia fényképezett le és rakta ki az új FB oldalamra https://www.facebook.com/pages/Maresz-Univerzalis-Alkoto-Oldal/226907617385612

Lívia festménye

Berakom nektek Lívia írását is, amit a FB oldalamra küldött, íme:

Kedves Mária! Ma megérkezett a nyeremenyem. A Naplemente c. alkotasod elfoglalja méltó helyét az otthonomban. Köszönöm a játékot es a szép festményt. Kívánok a továbbiakban Neked es minden játszó társamnak további sikereket, életükhöz sok boldogságot. Lívia

Köszönjük szépen Lívia és kívánom, hogy a festmény sok örömöt okozzon neked, akár hányszor ránézel, jusson eszedbe, hogy sosem késő elkezdeni bármit is, amit meg akarsz valósítani. Teljesen mindegy, hogy hány évesek vagyunk. Az számít ami előttünk van. Az még érintetlen és bármit ki tudunk belőle hozni, ha igazán akarjuk. Mikor elkezdtem festeni, akkor előtte arra vártam, hogy majd akkor fogok festeni, ha nyugdíjba megyek, hisz akkor rengeteg időm lesz majd. Aztán jött egy gondolat, hogy minek várok addig? Mi van, ha meg sem élem? Így azonnal elmentem festéket vásárolni a konyhapénzből és táblát és elkezdtem festeni. Első alkotásom éppen az áprilisi festményvásár játék egyik remek műve a Fasor.

Szóval csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki az életünkből és mit akarunk tenni vagy mik akarunk lenni és mit akarunk birtokolni egy darabig. Ugyan is semmi sem a mienk, csak birtokoljuk egy darabig és vigyázunk rá és élvezzük míg velünk van. Aztán elengedjük, ha menni akar és befogadjuk, ha jön. Ez az élet. Amikor adnak fogadd el és , ha ütnek szaladj el. Magam is keresztül mentem sok mindenen , rengeteg új helyen laktam, rengeteg embert ismertem meg. Mégis megyek tovább és lépek előre a magam módján a nagy hitemmel a nagy célommal, amit elérhetek. Sosem adom fel az biztos. Csak magamban bízhatok és legyőzöm a világot. Erre mindenki képes, ha van hite és harcol érte. Persze szépen csendben és mindent magában old meg.

Sokan kérdezik tőlem, hogy  lehet, hogy ekkora erő van bennem és ennyi mindent megtudok csinálni egyszerre? Nos a válaszom a következő: Nem számít mit látok, és mit érzek, hiszem és tudom, hogy bármit megkaphatok, hisz az Univerzum értem dogozik.

Ezért van az, hogy bármit kérhetsz és megkapod. Senki sem veheti el tőled azt, ami a tied. Ebben hiszek és uralkodom az érzéseimen. Megtanultam uralkodni rajtuk és ezt köszönöm azoknak, akik helyettem döntöttek és én kibírtam. A hit a legnagyobb  erő a világon. Tudod miért? Mert a hitben a szellem lakozik. A Szent Szellem, ami most is munkálkodik érted és neked, csak veled és általad, benned.

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

One Comment:

  1. Köszönöm a kedves sorokat. Livia

Comments are closed