Kocsonya a vidéki konyhában

Most egy saját kreálmányú kocsonyát mutatok be nektek. Bár már sokan készítik így a kocsonyát azóta.

Hozzávalók.

1 nagy nyers csülök

2-3 db bőre /beszerezhető a henteseknél télen./

1 kis darab füstölt hús / akár szalonna bőre is lehet/ 

2 szál sárgarépa 

1 szál zöldség 

1 nagy fej hagyma /Egy darab barna részt rajta hagyva/ Szép színt ad a kocsonyának.

1 nagy fej fokhagyma

2 ek só

8 liter víz.

Feltesszük nagy fazékba a hozzávalókat és 4-6 órát főzzük. Folyamatosan figyeljük és a habot a forrásnál leszedjük. Később megbőrösödik a teteje és azt is óvatosan leszedjük, meg a felesleges zsírt. Amikor elkészült akkor kis tányérkákba szedjük a húst és rátesszük a levét. Betesszük hűvösebb helyre és megszórhatjuk pirospaprikával , ez kiszedi a zsírt a tányér szélére és borssal is megszórhatjuk aki szereti. Megdermedésig itt tartjuk és lehet fogyasztani citrommal, tormával , ki hogy szereti.

Egészségetekre.

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.