Januári festményvásár játék

Lehet elsőre hihetetlennek tűnik mégis igaz.Igen , jól olvastad.Csinálok egy nagy meglepetést nektek. Minden festményemet eladok itt az interneten és úgy csinálom ,mint egy játékot,hogy mindenkinek jó legyen.

Igaz,hogy kicsit több időt igényel a folyamatos jelenlét viszont eddig is itt voltam a neten és most egy barátnőm ötletére hallgatva elindítottam a festményjátékot.Eddig is csináltam árveréseket kisebb nagyobb eredményekkel.Most viszont úgy csinálom,hogy a kispénzű emberek is élvezhessék az alkotásaimat és a festményeimhez juthassanak nagyon alacsony áron.Az alkotásaimat folyamatosan fogom feltölteni és a játékokat megszervezni úgy,hogy azokat mindenki nyomon tudja követni a facebook oldalamon itt: https://www.facebook.com/events/758460570848220/

Hamarosan elkészül a weboldalam is ,amit megnyertem és ott a kapcsolatot is tudjuk tartani mindenkivel,aki benne van a játékban.Kérlek minden havi festményvásár játéknál menj az oldal aljára és nézd meg,hogy aktuális-e még az a havi játék.Akik név nélkül utalnak és nem kívánnak részt venni a festménysorsolásnál, nekik nagyon köszönöm az adományukat és az aktuális hónap nyereményjátékába az értéke beszámít így növelve a többiek nyerési esélyét is.

 

Miért jó neked,ha játszol?
Mert tied lehet egy csodálatos festőművésznő bármelyik alkotása.Most januárban  a ,, Naplemente,,és  ,,Tavasz,, című alkotások közül az egyik, ami sokkal többet ér mint 25 000 Ft egyenként is.

 

 

Ez a játék olyan , mint a LOTTO, csak itt egy festmény lesz a főnyeremény,amit két festményből lehet kiválasztani.A nyertes választ.A másik alkotás a ,,Tavasz ,,Című festmény

Meglepetés,hogy akik továbbküldik a linket köztük is ki lesz sorsolva egy festményem.
Két csapat lesz.Az egyik csapat,akik továbbküldik a linket és meghívják ismerőseiket is a játékba.Köztük a ,,Természet csendje,, című alkotás lesz kisorsolva.

Őket folyamatosan nyomon követem és  írom fel,ahogy megosztják a linket a facebookon vagy bárhol máshol és tartjuk a kapcsolatot.

A másik csapat,akik játszanak és tikettet vásárolnak.Köztük a ,,Naplemente,, és a ,,Tavasz ,, cimű alkotások közül az egyiket választhatja a nyertes.A másik festmény pedig tovább marad a következő játékban.
Ezen az oldalon mindent nyomon lehet követni és folyamatosan közzé tesszük a neveket,akik továbbküldték a linket és meghívták ismerőseiket.

A játékosok nevét is közzé tesszük, akik anonimitást kérnek ők jelezzék felém.

A játékban való részvétel már 250 Ft utalásával megtörténik.Természetesen lehet nagyobb összeggel is részt venni a játékban tikettek vásárlásával.

1db tikett = 250 Ft

10db tikett=2500Ft 

Aki több tikettet vásárol, értelemszerűen  a neve is annyiszor jelenik meg a sorsoláson így növelve a nyerési esélyt. 

A festmény az után  lesz kisorsolva,amikor beérkezett az ára a  25000 Ft a számlára. Kérlek benneteket,hogy utalásnál írjátok oda az elérhetőségeteket,hogy tartani tudjuk a kapcsolatot.

A sorsolásról felvétel készül és mindenki láthatja,aki akarja, a linkeket természetesen időben megkapja mindenki.

A  játék számára fenntartott számlaszámra lehet utalni:
Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet.
Számlaszám: 53900083 – 10001480
Nemzetközi számlaszám: (IBAN) HU34 5390 0083 1000 1480 0000 0000
SWIFT : TAKBHUH
Előre is köszönöm,hogy támogatjátok a munkásságom és a művészetet.Drukkolok mindenkinek.
Kérlek minden havi festményvásár játéknál menj az oldal aljára és nézd meg,hogy aktuális-e még az a havi játék.Akik név nélkül utalnak és nem kívánnak részt venni a festménysorsolásnál, nekik nagyon köszönöm az adományukat és az aktuális hónap nyereményjátékába az értéke beszámít így növelve a többiek nyerési esélyét is.

 

Keresek olyan embereket akik szívesen segítenének a játék lebonyolításában vagy a sorsolásban.Elsősorban Orosháziak jelentkezését várom bár ma már nincs távolság, mindenkit szívesen fogadok.Akik szeretnének részt venni  azok kérem jelezzék felém üzenetben a facebookon vagy a sikeresmuvesz@gmail.com  email címen vagy a 70/569-8369 es telefonszámon. Köszönöm szépen,hogy támogatjátok a munkásságom és a művészetet.

 

M.Mária / Mareszetek/

A játék még tart és van még 19 db tikett,aminek az értéke 4750 Ft.Ahogy megérkezik a számlára ez az összeg , úgy lezárom a januári játékot és indul a sorsolás.Mindenkit időben tájékoztatok.

Örömmel tudatok mindenkit, hogy a sorsolás megtörtént és a menüben megtaláljátok a nyertesek nevét és a képeket. Szívből gratulálunk  a nyerteseknek.

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed