Bweeble a nívós weboldal.

Bweeble

Most bemutatom nektek a Bweeble pénz termelő oldalát, aki még nem ismerné, az most figyeljen. Kerestem magam is látogatókat az oldalamra és este fedeztem fel, hogy már több mint 4500 an írtak nekem a honlapomon. Már csak azt nem tudom, hogy ezt a sok üzenetet, mikor lesz időm megnézni és válaszolni is. Mivel több affilite programba is benne vagyok, így most megmutatok egyet, amit nagyon szeretek és a pénzszerzés is könnyű egy ilyen szuper oldallal a hátunk mögött. Berakom nektek a főmenüket egymás után és akkor nem kel annyit írnom.Íme a bal oldali első menü az accountod.

menü1

Szeretnél Te is pénzt keresni az interneten? Remélem igen, mert akkor ez a cikk neked szól. Ez is egy lehetőség és magam is benne vagyok. Menü 2.

menü2

Készen állsz kezdeni jutalékokat? Ez az a hely, ahol minden kezdődik. Egyszerűen, hogy az e-mail készen áll, berakni az űrlapot, majd kattints a küldés gombra. Aztán dőlj hátra és figyeld a forgalmat, amit a link generál! Közbe itt a menü 3 .

menü3

A regisztráció ingyenes és akkor 1000e-maileket tudsz küldeni hetente.Valamint még sok érdekesség is vár rád bent meglepetésnek.

menü4

Persze lehet több forgalmat is generálni, ha tagsági szintre lépsz. Több féle lehetőséged is van. Van benne egy tovább fejlesztett fiók, ami 8500 e-maileket küld ki  minden nap 2. Nap. Ez növelheti a forgalmat több mint 3000%! Ismerd meg az összes lehetőséget és juttatásokat itt: http://bweeble.com/splash/id/20/u/Picasso/b/t

Itt a menü 5

menü5

Mire számíthatsz?

Bweeble generál azonnali eredményeket. Ha küld ki a mail, az emberek majd rákattint a linkre szinte azonnal. Egy nap múlva számíthatsz 20-30 célzott emberek,minden 1000 email küldésnél. Túl kevés?

Menü 6 is megjött.

menü6

Nem igazán. Küldéséhez akár 30 internetes marketingszakemberek a weboldal a pay-per-click hirdetési kerülne akár $ 30! És Bweeble, amit tehetünk, hogy ingyen ez neked.

menü 7

menü7

Azonban Bweeble még erősebb annál. Az aktívan küld ki a leveleket, nyomon követheti az eredményeket, és hogy mely hirdetések teljesítenek a legjobban.Nézd meg az enyémet itt:

facebookos bewlee

 

Most a fecebookos játékok linkjét emelem ki, mert látható,hogy ezt már 149 en megnézték egyénileg és kattintottak rá.Pedig ez a játék csak 9.-én indul és mások játszanak, mink meg pénzt kapunk érte.Ráadásul itt láthatod, hogy teljesen új és elit linket generál neked.

Rakhatsz fel külön levelet is , amit a több ezer tag nézeget és nyerhetsz vele. Már magam is nyertem  szer.

bweeble2

Lehet látni,hogy hány ezerszer jelenik meg és hány ezren kattintottak rá.Szuper igaz?

Meg kell változtatni a szalagcímek és próbálja küld ki a különböző ajánlatokat. Ha talál valamit, ami jól működik, akkor lehet kezdeni növeli az eredményeket, és így egy jó jövedelem. lehet nekem is látni, hogy a legtöbben a facebookos kampányomra kattintanak.Továbbá, ha feliratkozik a mi ajánlott lista építők, akkor küldje el a legjobb hirdetéseket, hogy még több ember! Bármilyen linket kitehetsz,ami neked tetszik és rengetegen megnézik.

Hogyan működik?

Van benne egy személyes márkaépítési oldal is,ami nekem nagyon tetszik. Be lehet állítani a saját profil sávot, hogy jelenjen meg az oldalon. Sok modúl közül lehet választani, melyek segítségével drag and drop a saját profil bar.Majd kattints az előnézet, hogy fog kinézni.Nézd meg az enyémet itt:

bweeble..

Igaz milyen szuper, hogy a social médiák is rajta vannak?

Miért építsd a márkát?

Ez egy rendkívül erős és 100% os egyedi jellemzője a Bweeble. Vannak olyan modulok, amelyek lehetővé teszik, hogy az e-mail Sing up keresztül automatikus válaszoló van és add hozzá a szociális hálózati profilokat is és egyéb jó modulokat is el tudsz helyezni a személyes profilodba, hogy kitűnj. Így nem csaj építeni a listát, hanem építed a márkát is.

 Hogyan kezdj hozzá?

Egyszerűen csak oda kell húznod a rendelkezésre állómodulokat és kattintani a kivétre és már láthatjuk is, hogyan fog kinézni a preview oldalad.

Nagyon könnyű és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert nagyon elit oldalad lehet itt is és tudod reklámozni az üzletedet is és a honlapodat is.

Nézd meg milyen oldalad lesz neked is, ha kíváncsi vagy :http://bweeble.com/splash/id/19/u/Picasso

Hogyan épít downline?

Így , megmutatom az enyémet: Épület dowline valójában nagyon egyszerű. Amikor jelentkezett kaptak egy affiliate link http://bweeble.com/aff/Picasso . Ez a link segítségével reklámozza a downline. Rengeteg hatékony reklám.

Tudjátok, hogy reklámozni imádok, főleg, ha van értelme is. Napi 30 perc munka és szabad vagyok egész nap. Imádom a szabadságot.

Sok sikert kívánok mindenkinek, aki kedvet kapott és annak is, aki nem kapott kedvet.Nézd meg a linket:http://bweeble.com/splash/id/21/u/Picasso/b/t

Sose érek a végére, így most abba hagyom, szerintem ízelítőnek ennyi elég.rengeteg lehetőség rejlik a bweeblébe. Akik affilite programokba vannak, azoknak erősen ajánlott, hisz itt teljesen kész rendszert kapnak, ajánlott lista építőkkel csak a kódódat kell beírni és megy magától a rendszer.

Használd ki a lehetőséget te is, ha tetszik.Megéri.

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed