Adfiver az életed munkája lehet

 

Adfiver egy új PTC oldal, ami nagyon ígéretesnek látszik már most.Egyszerű és nagyszerű.

adfiver

Hivatalosan is elindította október 2015 és bebizonyította, nagy potenciállal és a Gyors Növekedéssel, állt ki a megelőzve a Többi PTC oldalakat a szegmensben.Hisz itt is teljesen ingyen lehet kezdeni és elég gyors oldal a reklámok is hamar lemennek és nincs chapta kod.
Sok funkció teszik benne ,AdFiver teljesen biztonságos rendszer. Bejegyzett Cég, DDoS védelem, elkötelezett és profi Személyzettel, stabil Üzleti terv, Kiváló támogatás , Azonnali kifizetéseket, fórum, Aktív adminok, Saját forgatókönyve és egyedi design van.

Regisztrácio itt: Extra jövedelem örökre

Fizetési procik: Payza, Paypal,Neteller,Bitcoin

Vond le a következtetéseidet és élvezd, hogy végre tudsz itt is keresni .Egy stabil jövedelmet teremthetsz  és csak nyereség van ezen az oldalon.

Köszönöm,ha hozzám regisztrálsz, nézd meg mennyit tudsz ezzel a lehetőséggel keresni és jobb oldalon tudsz regisztrálni itt: Stabil jövedelem

Regisztráció is nagyon egyszerű csak add meg a felhasználóneved , egy jelszót és emailt és a születési dátumodat. Beírod a Captcha kódot és megnyomod a regiszter gombot.

Kapsz az emailodra egy visszaigazoló emailt és már léphetsz is az oldaladra a megadott adatokkal és kezdheted is a munkát.

Amikor beléptél az oldaladra akkor a legfelső menüben kattints a View adverisements feliratra és kinyílnak a reklám oldalak.

adfiver1

 

 

Csak a piros részre kattints és máris kinyitja az oldalt teljesen . Felül megvárod míg a kis sárga csík végig megy és ki írja, hogy mennyit számoltak el neked . Bezárhatod és folytatás tovább. Naponta 4 db oldalt kell megnézned, hogy megkapd a kifizetést.Ennyi az egész.

adfiver2

Nagyon hamar megtudod csinálni.

adfiver3

A fórumra nézz be feltétlen,mert már 22 ország benne van. A griden is tudsz nyerni , naponta akár 5 dollárt is. Nekem 0.1 dolcsi sikerült rögtön.

adfiver nyeradfiver grid

 

Három féle csomagból  tudsz választani, az első ingyenes teljesen és van Platina és végső csomag. Az árakat majd nézd meg bent az oldaladon nyugodtan.Teljesen korrekt üzlet .

Első kikérés 3 dollár , nézd meg itt: Fizet rendesen és azonnal

Ingyen van! Szóval, mit vársz? Kezdj el pénzt keresni ingyen!

Itt: Jövedelem ingyen neked is

AdFiver Social Network: https://www.facebook.com/adfiver

Sok sikert kívánok neked és sok pénzt .

Maresz

Festőművész , író.Internet Marketing Eliteaffiliate Partner.Egy Nő vagyok,aki szereti az életet és éli az életét.Szeretem a kertet a növényeket a fákat. Tisztelem a természetet.Szeretek jókat főzni és sütni és finomakat enni. Szeretek értelmesen beszélgetni a föld másik oldalán élő emberekkel is. olyan vagyok mint Te , csak élem az életemet.

Comments are closed