Bits2u a nettó befektetés

 Bits2u

A Bits2u a nettó befektetés egyik legátfogóbb webhelye, és lehetővé teszi, hogy pár hónapon belül megduplázza befektetéseit. Van egy széles és egyszerű módja a Bitcoins megszerzésének, valamint első osztályú szolgáltatásnak és teljesen automatizáltnak. Meggyőződhetnek róla, hogy elégedett leszel a rendszerével.Ez az egyetlen befektetés a BTC rendszerben, amely játékokat tartalmaz, utalásokat vásárol, és napi bejelentkezéskor PIN-kódot ad hozzá, miközben naponta jelentkezik, és automatikus visszavonási funkcióval rendelkezik. 005 bitcoin. Hónapokonként havonta akár 20% -os kuponok visszafizetését is kínálják. Csapatuk őszinte, hogy minden olyan információt és kérdést nyújtsanak, amellyel a vállalatukkal kapcsolatosak.

30 2uhash erőt adnak ingyenesen. De lehet szavazni (vote) és külön ptc részlege is van,ahol + satoshikat szerezhetünk ingyen. Minimum befizetés : 31 2uhash,ami jelenleg BTC : 0.01232744 . Ezt vásároltam ma és teljesen ingyen, csak a napi munkámból..

Ami még fontos lehet, hogy a belsőegyenlegedből is tudsz vásárolni, épp ma vettem meg a legkisebb egységet, ami naponta hozza a bevételt automata.

Lejár 

2019 ben és napi 

Regisztráció az oldalra: Csak katints ide , külön ablakban nyílik

vagy kattints a bannera : Bits2u

és katints a regisztrációs gombra.

Játékokat kínál:Aki szereti , jómagam nem játszom , csak a munka részét csinálom meg, lejjebb találod.Naponta 5 perc munka.

Rock, Paper and Scissor – Ha nyersz, akkor nyer a tétet x 1,5-szer jutalomként.
Slot Machine – Ha három egyenlő szám van, akkor nyerd meg a tétet x 10 és Ha az első két szám egyenlő, győzd le a téted x 5-öt.
Találd ki a számot – Ha a kiválasztott szám megjelenik, megnyeri a tétet x 2 és Ha a +1 vagy a -1 szám jelenik meg, megnyeri a tétet x 1.2 (például úgy dönt, 5 megjelenik a 4 vagy a 6), és Ha a kiválasztott szám 1 és a 2-es szám megjelenik, ha megnyeri a tétet x 1.5. és Ha a kiválasztott szám 9 és a szám 8 megjelenik, megnyeri a tétet x 1,5.

Más módon több bitcoin kereséséhez:Ezeket szoktam naponta megcsinálni, az egész 5 perc .

PTC vagy Pay-to-Click – hajlandóak fizetni 250 satoshi minden hirdetést, amit megtekintett 30 másodpercig.
Szavazz a weboldalukra – hajlandóak összesen 750 satoshi-t fizetni, ha szavaznak az Emoneyspace-en, a Top Site listán és a Buxlister.com-on
PTP vagy Paid to Promote – Az első satoshi (maximum 1000 naponta) közvetlenül a fiókodra és időzítő nélkül érhető el, ha valaki Bits2u-t használ a referral link használatával.
Vegyél többet a 2hash-nak – ha többet vásárolsz, akkor még több bitcoint fogsz keresni. A beruházás kétszeresének gyors mennyisége a vásárolt csomagtól függ.

Visszavonási opció:

Automatikus – minimum .004 bitcoin
Manaul – visszavonul, amikor csak akarsz
Hirdessen a Bits2u-val
Bits2u
 

A Bits2u szintén hirdetni szeretne webhelyén egy $ 1.00 áron 500 egyedi nézetre / 30 másodpercre naponta.

Miért Bit2u.com

A Bits2u 30 energiával rendelkezik, így 2000 + satoshi-nál szabad bitcoinokat nyerhet.
– az ajánlások összes befektetésének 10% -a.
– Játékokat, PTC-t, PTP-t és szavazást kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy több bitcoint és 2 sértést kereshessenek.
– Ajánlások vásárlása 10 dollárért.
– Támogatja a nap 24 óráját.
– A promóciós kódok havonta 10% -ig.

 Bits2u

Itt találod a Bits2u fórumot: http://bits2u.boards.net/

Sok sikert kívánok 

 

 

Comments are closed