Az egész életünk arra készített fel,ami ez után fog jönni.

Az én történetem.

Matulik Mária Magdolna  vagyok. 

Sok mindent megéltem.Egy egyszerű kereskedelmi munkás voltam és házi asszony.Van 2 gyönyörű és okos gyermekem.Otthagytam a város szemetét és vidékre költöztem.Rengeteget költöztem,mire ide kerültem édesanyámhoz, aki úgy gondolkodik és él, mint ahogy magam is.Szeretjük a kertet és a gyümölcsöket és eltenni a befőtteket télire.Rengeteget dolgoztunk eddig egész életünkben és most élvezni akarjuk az élet szépségeit. Nyugalmat és oda menni, ahova csak akarunk és amikor csak akarunk és azzal,akivel csak akarjuk.Teljesen szabadok vagyunk.Szeretünk alkotni,legyen az étel vagy kert vagy bármi. Jó magam olaj képeket festek,ha tehetem és játékosan értékesítem az interneten.Nem neked kell kifizetni mégis tied lehet a festmény.Nézd meg itt: http://teremtsmagadnak.hu/festmenyvasar/festmeny-sorsolas-es-a-nyertesek

Ez a mostani exkluzív festmény, értéke 96 000 Ft : http://teremtsmagadnak.hu/blog/exkluziv-festmenyvasar

Soha nem gondoltam volna, hogy én interneten fogok dolgozni. Most kihasználom ezt a lehetőséget is. Mindig abban hittem, hogy alkalmazottként keresek majd annyit, amennyire szükségem lesz! Viszont eljutottam addig a pontig hogy beláttam ez nem elég ahhoz, hogy úgy éljek, ahogy mindig is szerettem volna. Arról nem is beszélve, hogy láttam azokat a nőket és férfiakat, akik közmunkát is végeztek. Láttam azokat is akiknek nem volt munkahelyük és teljesen belefáradtak mindenben. Láttam olyanokat is, akik feladták. Láttam az arcukat, a ruhájukat a testtartásukat és a szomorú pillantásukat. Sokat gondolkodtam azon, hogy miért nem változtatnak? Miért hagyják, hogy egyik helyről a másikra küldözgessék őket?

És abban reménykedtem, hogy egyszer megmutatom nekik, hogy mit tehetnek, hogy jobb legyen minden. Vágytam arra, hogy elismert sikeres festő legyek. Vágytam a gazdagságra is, hogy megtudjak venni mindent, amit csak akarok éppen.Alkalmazottként sose tudtam félre tenni semmire. Házi asszonyként viszont néha sikerült félre tenni a koszt pénzből és tudtam venni festékeket meg ecsetet és stb.Mindig minden hónap úgy ment el,hogy nem maradt annyi, hogy félre tudnám tenni, bármire is amikor dolgoztam. Rengeteg munkahelyen megfordultam és egy sem elégített ki.

Közben mindig kerestem a lehetőséget, hogy hogyan tudnék profitot is létrehozni. Mikor eljött az én lehetőségem, hogy igazán szabad lehessek, akkor magam sem tudtam,hogy mit kell csinálni! Csak mentem előre mindig a következő lehetőség felé. Vágytam a szabadságra és a gazdagságra és az egészséges életre. Akkor a pénzért kezdtem bele minden lehetőségbe.Tudtam, hogy valami mást kell csinálnom, ha más eredményt akarok elérni. A szabadságot abban értem, hogy azt tehetek úgymond, amit szeretek, egészségesnek lenni, és annyi pénzt, amennyinél azt mondhatom: hogy “Ez igen! Annyi, amennyi kell!” Ez pont elég mindenre, amit csak akarok venni. Ezt mindenki maga dönti el, mennyi pénzre van szüksége. Mindenki maga dönti el, hogy mit akar. Senki sem irányíthatja a másik embert. Itt van választási lehetőséged bőven. Neked csak választanod kell és elkezdeni. Soha de soha ne add fel.

Szabadság=idő+pénz+egészség!

Tehát nem lenne jó neked is kedves olvasó, hogy ha a társadalomtól függetlenül élhetnél?

1) Nem a munkanélküli segélyt vagy a fizetést várnád

2) Nem függnél egy olyan munkahelytől, amit nem is szeretsz és nem is érzed jól magad ott.

3) Nem a politikusoktól várnád el, hogy neked jobb legyen.

4) Nem az államtól várnád, hogy neked jobb legyen.

Hanem magadban szép csendben kigondolod és véghez viszed.

 

Nem azt mondom, hogy ne dolgozz alkalmazottként, lehet én is dolgoznák, ha felvettek volna valahova. Bár kétlem.Csak én már kiestem a mókuskerékből. Sőt már akkor a veszélyes korosztályba léptem. Így elhatároztam, hogy a saját lábamra álok és megcsinálom a saját életemet.A világ még sosem ismert egy híres alkalmazottat sem vagy könyvelőt. Viszont Mozart nevét mindenki ismeri.Leonardo nevét mindenki ismeri.

Sok embernél láttam, hogy van jó szakmája, még sem halad előre, mert mindig a hó végére elmegy a pénze, és a következő hónapban kezdheti elölről az egészet. Ez a mókuskerék. Ez a csapda. Innen kell kitörni és merni mást csinálni.

Ez minden emberrel így van, aki alkalmazottként dolgozik. Persze nincs probléma az alkalmazotti munkával, csak nem áldás hónapról hónapra élni.Nekem ez nem élet célom és a nyugdíj sem.

Ezért mindig keresem a lehetőségeket és rengeteg lehetőségekkel találnak meg emberek. Aztán érdekes módon nekem jobb lehetőségek kerültek az utamba. Mutatok nektek egy párat,amibe magam is benne vagyok és szeretem csinálni.

Ez a lehetőség most segít abban, hogy ne megszakadj a munkában, hanem eredményeket érhess el. Saját magadnak csinálod meg az életedet és a munkát is.

 

Robert Kyosaki mondta, hogy „Minél több az alkalmazotti jövedelmed, annál többek az igényeid is, és ezért sem lehet kijönni többek között a fizetésből”

Így  az internetes lehetőségekkel bármennyi igényed lehet, kinek mi:  ház, autó, nyaralás… vagy csak a számlák kifizetése, vagy a gyermeke továbbtanulása, egy szép ruha, amit már régóta szeretnél vagy hangfal a szobádba, vagy bár akármi is legyen.


Ha érdekelnek az üzleti lehetőségek téged is,  amivel valóban tudsz pénzt keresni az otthonodból az interneten, akkor kattints ide: http://teremtsmagadnak.hu/emberek-vagyonokat-keresnek-akkor-is-ha-alszanak

Az oldalamon találsz magadnak olyan lehetőségeket, amiket csak akarsz.Szeretem megosztani azokat, amik érnek is valamit és bárki el tudja kezdeni, aki akarja.Szeretem azokat is,amiket ingyen el tudsz kezdeni.

Most rajtad a sor. Válassz magadnak. Döntsd el kinek hiszel.Vágj bele valami igazán újba.

Itt találsz még oldalakat, ahol válogatni is tudsz:

Oldalak, 

amiket ajánlok, 

ahol lehet pénzt keresni, 

vagy hirdetni az üzleted! 

Bannerképekre  kattintva regisztrálhatsz is!

itt megtalálod: http://marketingotthon.blogspot.hu/

marketingotthon

 

Amennyiben többet szeretnél tudni és  érdekelnek az új lehetőségek,akkor iratkozz fel hírlevélre,hogy elsőnek tudj meg minden új információt.

 

Az oldalon található összes üzleti lehetőség csak a részletes bemutatást szolgálja, az üzleti lehetőségek könnyebb megértését segítik elő. Az oldal részéről ezek az üzletek nem minősülnek befektetési ajánlattételnek, és ezért az oldal NEM VÁLLAL felelősséget egyik program működéséért sem. Az oldalon bemutatott üzleti lehetőségek mind külön cégekként bejegyzett, többnyire külföldi cégek, melyeknél, mint minden befektetésnél fen áll a veszély arra, hogy a kedves befektető elvesztheti részben vagy egészben a befektetett pénzét. Ezért meg kérek szépen mindenkit, csak olyan pénzt fektessen ezekbe az üzletekbe, aminek elvesztése nem rázza meg anyagilag, és erkölcsileg. Ez mindenkinek a saját felelőssége és saját döntése ezért legyen mindenki körültekintő a befektetések előtt. Mérlegeld a kockázatot!

18 Comments:

 1. Given the current level of distrust between the other Gulf states and the Saudis, even that could prove a challenge.

 2. From Elizabeth Lloyd: “Most definitely the , which was quite impressive. You see the window where Gandhi stepped out of his room every morning, and you can retrace his footsteps. There are also a myriad of Gandhi’s quotes throughout the park/memorial. It really caused an impact on me.”

 3. “That’s not something that he would have just thought about doing at the spur of the moment,” she added. “I think it took him some courage to do that.”

 4. Philbin and general manager Jeff Ireland are in a no-win situation. If either knew that Martin was the victim of bullying and did nothing to stop it, then that is a fireable offense.

 5. Charities, she said, are beginning to respond to changes in technology by offering options. The Salvation Army, for instance, has installed card readers for credit transactions at collection kettles in select cities.

 6. What’s up,equitable wanted apt mention, I loved this treatise It was practical. Keep aboard posting!

 7. Superb, what a webpage it namely This weblog provides priceless facts to us,reserve it up.

 8. Hi dear are you enjoying with this funny YouTube video Hmmm, that nice I am as well watching this YouTube funny movie by the moment.

 9. When someone writes an chip of writing he/she keeps the picture of a consumer among his/her mind that how a client can understand it. So that why this paragraph is great. Thanks!

 10. Hi there mates, its wonderful piece of writing about tutoringand completely explained,reserve it up all the duration.

 11. Why viewers still use to peruse news papers when within this technological world everything namely accessible aboard network?

 12. Many thanks a whole lot for sharing! I will definitely be back.

Comments are closed