A SunMoney Solar Group egy Közösségi Naperőmű Társaság

A SunMoney Solar Group egy Közösségi Naperőmű Társaság, amely különböző országokban termel villamos-áramot naperőművek által. A villamos-áram mindennap értékesítésre kerül vállalatok vagy közművek felé. A vevők havonta számolnak el a SunMoney felé.
Úgy is a SunMoneyhoz tartozhatsz, ha egyszerűen vásárolsz egy napelem csomagot, és a megvásárolt wattok alapján részesülsz a forgalomból. Így 25 éven át havi jövedelemre teszel szert.

Vagyis vásárolhatsz 2 és 85 000 euro közötti összegért napelem csomagot a SunMoneytól. A megtermelt villamos-áramot a nevedben értékesítjük vállalatok és közművek felé, így te az első hónaptól a 25. év végéig saját havi jövedelemre teszel szert. 
30 és 10 000 euro közötti összegért közösségi csomagot is vásárolhatsz, így elkezdheted felépíteni a saját közösségedet. Ezt követően az ajánlási rendszerünkön keresztül meghívsz embereket, így még többet kereshetsz, mert az 1. hónaptól a 25. év végéig folyósított összeg még kiegészül a közösségedből származó pénzzel, ami a különféle bónuszoknak köszönhetően sokkal több, mint amit a napelem csomaggal megkereshetsz.

Keress meg, ha téged is érdekel ez a lehetőség és bemutatjuk neked. Itt is nézz szét: https://sunmoney.com/hu/what-is-sunmoney-2/

 
 

Comments are closed