A Solar, mint termelőeszköz!

A Solar, mint termelőeszköz!

 

Ebben a részben a Solar,mint termelőeszközről lesz szó.

Nos a Sunmoney-nak 2 db termelő eszköze van azaz két terméke van és ezek a termelőeszközök azok,amelyek önmagukban is pénzt termelnek mindenkinek.

Nézzük meg mi ez a két termelő eszköz és, hogy milyen sajátossági vannak. Mi az, amit tudnak és mondjuk  mennyi pénzt tudsz  benne keresni.

A Sunmoney alapjában véve egy környezetvédelmi cég és napelem parkokat telepít illetve a napelem parkok a tulajdonuk.

Az első termékük a Solar és ennek a értékegysége, amit a rendszerből lehet vásárolni mink úgy hívjuk, hogy Watt. Tehát wattokat lehet vásárolni. 1 watt a rendszerben az 2 euróba kerül és mit tud maga ez a watt? Nagyon nagyon fontos, hogy ez a kulcsa  az egész rendszernek a solar watt, mert a cég itt tulajdonképpen, ha bárki vásárol wattot a rendszerből kap egy szerződést és a cég az 25 éven keresztül fog gyakorlatilag passzív jövedelmet fizetni a solar wattok után. Ez kb éves 8%. Természetesen a kifizetés az havi szinten van.Ez is nagyon fontos lesz egy másik jövedelem szempontjából a rendszerben. Tehát a solar wattok azok gyakorlatilag bármennyit veszel a rendszerben. Mondok egy példát : ha mondjuk van 1000 wattod az 2000 eurót ér a rendszerben és ez a 2 ezer auró a rendszerben évente kb. 8% fog vissza hozni. Mi ezt úgy hívjuk, hogy Solar jogdíj, amit keresel és 25 éven keresztül fogja fizetni a cég neked. Ez egy nagyon jó hosszú távú  rizikó mentes beruházás a termelőeszközbe és a kifizetés az természetesen havi szinten van. Mindenkinek van egy webirodája és a webirodában gyakorlatilag folyamatosan tudod követni azt, hogy mennyi pénzt keresetél,  mennyit termel neked a Nap.

Tehát a Nap süti a Solar parkokat és abból az energiából Te pedig éves szinten 8% ot fogsz tudni Solar jogdíjként visszakeresni. A 2017 es év különben 8.12 %  volt az idei tendencia már magasabb. Úgy hogy egyre többet keresünk. Úgy hogy az első terméke az első termelő eszköze a Sunmoney-nak a Solar Watt és ennek ezek a paraméterei ,amit fentebb látsz, hogy 25 éven keresztül fogja fizetni a cég, erre kapsz majd egy szerződést és kb éves 8% ot havi kifizetésben. A következő oldalon taglaljuk a következő termelőeszközt.

Nézd meg Korponai Gyula videóját itt: A solar mint termeló eszköz

Amennyiben szeretnél magadnak egy ilyen egyszerű és nagyszerű lehetőséget, akkor keress meg engem bátran és megbeszéljük.

Comments are closed