7 gyűrű program

7 Gyűrű program

2017.08.31-konfi felvétele:

https://fccdl.in/1MYrGDAce

Hány olyan embert ismersz, aki anyagi gondokkal küzd, és a mindennapi túlélés is gondot jelent számára?

Ha tudnánk mutatni neked egy olyan megoldást, amely minden kockázat nélkül, ingyenes választ ad erre a problémára, érdekelne téged?

A 7 Gyűrű Program páratlan és egészen különleges lehetőséget nyújt bárkinek, aki szeretne otthonról, befektetés és kockázat nélkül felépíteni egy nemzetközi online vállalkozást.

Tagjaink számára a pénzkereseti lehetőséget egyedülálló alapelvek mentén tesszük elérhetővé. A csatlakozás minden tagunk számára ingyenes.

Általában a többszintű kifizetési rendszerekben az újonnan csatlakozóktól áramlik a pénz azok felé, akik már régebben tagjai a rendszernek. Így szinte mindig azok viselik a kockázatot, akik még semmit nem kerestek a rendszerből.

Egy olyan rendszert hoztunk létre, amelyben a rendszerhez újonnan csatlakozó tagokat semmilyen anyagi kötelezettség nem terheli, kockázat nélkül tanulhatnak és dolgozhatnak!

Nálunk az anyagi befektetés és kockázatvállalás azok részéről történik, akik már régebben tagok, és jutalékuk van a rendszerből. Ők vásárolják meg az újonnan csatlakozók számára oktatási termékeinket.

Az a tag, aki “PIF-el” egy új tagot, kifizeti számára a terméket. Ezért cserébe PIF bónuszt kap. A PIF bónusz a PIF-elt tag keresetének 100%-ával egyenértékű összeg minden gyűrűben!

A régi tagok a jutalékaikból PIF-elik az új tagokat, így az új tagoknak is lehetőségük nyílik arra, hogy jutalékot keressenek, amiből majd ők is PIF-elhetnek újabb tagokat.

Az új tagoknak a rendszerben csak egy feladata van: Minél több ingyenes tagot csatlakoztatni!

A csatlakozás után az új tagnak felülről valaki megvásárolja az első terméket, így kerül be az 1. gyűrűbe. Az első termék egy könyv, ami valójában egy otthon végezhető tanfolyam is egyben.

Az új tag csatlakozása utáni első 24 órában a szponzornak kizárólagos joga van arra, hogy egyszeri $5 dollárért megvásárolja a könyvet az új tagnak, és ezzel PIF-elje őt az 1. gyűrűbe.

Ha a szponzor ezt még nem tudja megtenni, akkor a következő 48 órában a szponzor felső vonalából 7 szinten felfelé bárkinek lehetősége van arra, hogy PIF-elje az illetőt.

Mik azok a gyűrűk?

A gyűrűk egymással párhuzamos lehetőségek tanulásra és pénzkeresetre a tagok számára. Minden gyűrűben kapnak a tagok egy terméket, és jogosultak jutalékra az adott gyűrűben alattuk történt termékvásárlások után, bizonyos kvalifikációk szerint.

Egyik gyűrűben sem kell, hogy a tagok maguknak vásároljanak terméket, kivéve, ha így akarnak tenni. Az egész világon egyedülálló módon, nálunk AUTOMATA PIF RENDSZER gondoskodik arról, hogy a termékvásárlások felülről történjenek, mind a hét gyűrűben.

A JUTALÉKRENDSZER

A 7 Gyűrű Programban három különböző struktúrából keletkezhet jutalék:

  1. A 7 gyűrű (Unilevel 7 szinten)
  2. Havi passzív építő (2 x 7 struktúra)
  3. Infinity Kódolt PIF-bónusz rendszer

A 7 Gyűrű Unilevel rendszer Az Unilevel struktúra azt jelenti, hogy minden személyesen hozott tag a szponzor 1. szintjére kerül. Nincs korlátozva, hogy hány tagot lehet hozni. A tagoknak, ahogy egyre több jutalékuk keletkezik, egyre több gyűrűjük nyílik meg, ahol elérhetővé válnak számukra a következő termékek és jutalékok.

Minél több jutalékod van, annál több embert tudsz PIF-elni az alsó vonalból a magasabb szintekre. Így egy idő után a PIF bónuszok önmagukban is egy teljesen önálló bevételi forrást fognak jelenteni számodra, mire felépítesz egy komolyabb struktúrát.

Ahogy láthatod, egyszer kell csak felépíteni a struktúrát, és onnantól kezdve a 7 gyűrűben párhuzamosan kaphatsz jutalékokat, mind a 7 szinten, korlátlan szélességben, kvalifikációtól függően. De itt még nincs vége…

Havi passzív építő (2 x 7-es struktúra) A 2 x 7-es havi passzív struktúra azt jelenti, hogy minden pozíció alá közvetlenül csak 2 új pozíció tud csatlakozni, és 7 szintig fizet jutalékot. Ha kettőnél több személyes tagot hoz valaki, akkor azokból csak az első 2 kerül közvetlenül alá, a többiek pedig az első 2 alá fognak kerülni, és így tovább.

Ebbe a struktúrába mindenki bekerül, aki bekerült az 1. gyűrűbe, mivel a rendszer ekkor automatikusan keres valakit felfelé, aki PIF-eli az illetőt ide is. A havi passzív struktúrában a költség 28 naponként $7 dollár, amit vagy a szponzor, vagy egy PIF-elő fizet. 
Ezért a termék minden hónapban 1 órás élő online szeminárium a 7 gyűrűben tanultak alkalmazásáról.

A PIF bónusz ebben a struktúrában is 100%. Tehát, amit valaki megkeres minden hónapban, a PIF-elője ugyanazt az összeget megkapja bónuszként. Ha a PIF-elő nem azonos a szponzorral, akkor a program minden 28 napos fizetési ciklusban megnézi, hogy a szponzornak van-e már elég jutaléka PIF-elni.

Ha van elég jutaléka a szponzornak, akkor visszaadja neki a további havi PIF-elés jogát. Így előbb-utóbb minden személyes PIF-elése visszakerül a szponzorhoz. Mivel korlátlan a lehetséges személyesek száma, így korlátlan a megkereshető havi passzív jutalék is. A havi passzív jutalék összege minden szinten $0.5 dollár.

Infinity Kódolt PIF-bónusz rendszer Itt kezdjük el igazán begyújtani a rakétákat! Az Infinity bónusz rendszer pontosan az, aminek hívják: Vesszük a PIF bónusz koncepciót a 2 x 7-es struktúrában és megszorozzuk végtelennel! Nézzük meg, hogy működik…

Az Infinity kódolt bónusz rendszer így működik: Minden 28 napban, a rendszer megnézi a PIF-elt személyeseidet, és kiválasztja azt a 2-t, akinek a legtöbb jutaléka van (max. $127 dollár), és az ez után járó PIF bónuszt odaadja egy tagnak a felső vonaladban. Ezért cserébe, a rendszer az összes többi személyesed 2 legjobb személyesét is megkeresi, és az utánuk járó PIF bónuszokat NEKED adja, végtelen mélységben!

Ezt a kiválasztási folyamatot egy speciális programkóddal végzik, amely eldönti, hogy melyik bónuszt melyik felső vonalnak kell adni, és ezért ezt a rendszert KÓDOLT rendszernek hívjuk, a tagot, aki kapja, KÓDOLT szponzornak, az átadott bónuszokat pedig KÓDOLT bónuszoknak.

Amint láthattad, az anyagi kockázatot egyik szinten sem maga a tag viseli, hanem mindig azok, akiknek ehhez már elég jutalékuk van. Az újak pedig közben megerősödnek, hogy aztán ők is egyre több embernek tudjanak segíteni.

Ez az ismertető,csak egy rövidített változata a bemutatónak.

Ha megnéznéd a jutalék táblázatot is,csoport oldalunkon megteheted.

Jelentkezésed kötelezettség mentes!!!
Csatlakozáshoz, kérd el a linkemet, itt elérhetsz:

Email: moneysun33@gmail.com

Skype: moneysun33

https://www.facebook.com/maresz61zsenisan

Facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/455573781462670/

Comments are closed