3.Lecke

322_boldog-szulinapot.jpg

Ujjá fogsz születni .Boldog születés napot kívánok neked . Most jött el életed hátralévő része.Van élet a halál előtt.Végre élhetsz egy olyan életet amit a legvadabb álmaidban sem gondoltál volna. A 3. lecke kicsit lejjebb van előtte még elárulok neked  egy kis titkot.

A jó dolgok vonzásához kell 42 napig csinálni ezt a gyakorlatot lefekvés előtt .Fürdés után zuhanyozz 30 másodpercig hideg vízben .Félig törölközz meg és bújj az ágyba.

1.kérdés ,amit fel kell tenned magadban.

Adott nekem valami értéket ez a ami nap? Mindig futtasd le a napodat pár percben ami történt veled.

Mond azt hangosan hogy igen!

2.kérdés amit fel kell tenned

Megbántott engem valaki a mai napon?

És ha igen ,akkor futtasd végig gondolatban az egész napodat és mond hangosan ,hogy megbocsájtok neki ,mert szeretem őt.

Még valami , mindig mosolyogva mondjad.

3.kérdés ,amit fel kell tenned ezután

Megbántottam valakit ezen a napon?

Futtasd végig a napodat és mond hangosan,hogy megbocsájtok magamnak ,mert szeretem magam és mindig mosolyogj.

Megfogod látni,hogy életed rohamos javulásnak indul és álmaid beteljesülnek.

Ez csak a kezdet .Elindulsz igazi életed lépcsőjén.Rájössz , hogy van élet a halál előtt.Igen is lehetséges egy szebb és boldogabb életet élni ,mert azért születtünk a Földre,hogy sikeresek legyünk és gazdagok és boldogok.Jogunk van egy kiváló élethez .Ehhez azonban csak te kellesz ,mert  nem tudom helyetted megtenni .Viszont amit magam is  meg tettem azt át tudom neked adni.Így sokkal könnyebben haladhatsz az utadon.

Kedvenc trénerem Tonk Emil azt mondta egy előadáson,hogy 42 év tapasztalatát adja át nekünk 2 órába és ő nem lesz butább , mink viszont sokkal okosabbak leszünk .A tudás megszerzése drága ,mondják sokan és ő azt válaszolta,hogy gondoljunk bele ,hogy a tudatlanság mennyibe kerül? Nos , egyáltalán nem mindegy mi van a fejedbe !Verjél ki onnan minden rossz beidegződést és szokást és hiedelmet.

A gondolat a teremtő ok. A siker első lépése ,hogy hagyd ott a rosszat.Hogy sikeres leszel vagy nem ,azt a környezetedben lévő emberek közül a 10 legközelebbi határozza meg .Vannak olyan emberek ,aki büszkék a diplomájukra , és  rombolják a képedet , áldozatnak érzik magukat ,nem vállal felelősséget,és a külvilágra bízza a megoldást.Ők nagyon erősítik a saját kis hitüket./Soha senkinek semmit ne higgy el/még nekem se.

Vannak ,akik tudják,hogy változtatni kell , és látták a titok című filmet is /Te ,már láttad?/Mert ha nem akkor gyorsan nézd meg a http://www.atitokfilm.hu/thesecret oldalon vagy itt: A Titok c. film Magyarul!

Közösségben dolgozik és gondolkodik, önfejlesztésre jár , vannak céljai, felelősséget vállaló.Te ilyen ember vagy ?

Aztán vannak a sikeres emberek ,akik a saját világukban élnek,tudják mit akarnak,szabadon élnek,vonzó és sikeres emberek,van pénzük, bőségben élnek,használják a vonzás törvényét,befektetői szemléletűek.Nos ilyen akarsz lenni?Vagy hiszel a nyugdíj rendszerben?Mit akarsz elérni az életbe?Vannak akadályozó énképeid ,mert minden embernek vannak .Van egy jó kérdésem , azt tapasztalsz, amit hiszel ,vagy azt hiszed ,amit tapasztalsz? A tudattalan hittel bevonzod a sok gondolatot és aztán azt hiszed így van .

A tudat határozza meg a létet . Aki szerint a lét határozza meg a tudatot az orvoshoz jár. Azokra számíthatsz akikkel egy felé mész .

Szerintem ennyi lesz mára ,mert lehet ez is sok egyszerre , attól függ mennyire akarsz haladni?

Pár nap múlva folytatom a 4.leckével. Csodás napot kívánok addig és gyönyörű álmokat ,mert valóra válnak!

3.lecke/gyakorlat/

Gyújts egy gyertyát és vidd este a tükör elé.A lényeg,hogy mindig este csináld ezt a gyakorlatot.amikor a tükörbe nézel mindig maradjon a szemed ott, ahol a figyelmed megakadt.Amennyiben lehetséges mindig csak az egyik szemedbe nézzél.sose nézz a két szemedbe.Ahol megakadt a szemed az arcodon tartsd ott a tekintetedet egy percig.

Nézz a tükörbe és,ha valahol megakad a szemed,akkor hagyd rajta egy percig. Soha ne nézz mind a két szemedbe egyszerre.

Szóval, ahol megakadt a tekinteted hagyd rajta egy percig és , ha lehet ne pislogj.

Ne vegyél észre semmit, ami közben történik hagyd figyelmen kívül ne tégy megállapításokat.Csak egy dolgod van az hogy koncentrálj arra ahol a figyelmed van és közben mondogasd magadban,hogy csak figyelem magamat,hogy békére leljek önmagamban, csak nézegetem magamat, hogy harmóniára leljek önmagamban.

Ez eltart egy percig és te meg tudod ki vagy, vagy ki nem vagy.

Nem az vagy, aki a tükörből visszanéz rád. Az nem Te vagy, mert Te az vagy aki a tükörbe néz.

 

Szigorúan egy percig csináld ezt a gyakorlatot. Remélem tetszik

 

3 Comments:

  1. I happen to be commenting to let you know of the useful discovery my friend’s child had using your webblog. She even learned many things, which included what it is like to have an awesome giving mindset to get many others without problems fully understand some complicated issues. You truly did more than readers’ expected results. I appreciate you for coming up with these precious, trusted, edifying and cool tips on this topic to Lizeth.

  2. I wish to voice my admiration for your kindness giving support to all those that really want help on that study. Your special commitment to getting the message around appeared to be certainly significant and has surely permitted individuals just like me to realize their ambitions. Your helpful suggestions denotes a great deal a person like me and far more to my mates. Warm regards; from each one of us.

  3. Thank you so much for giving everyone remarkably marvellous possiblity to read in detail from this website. It is usually so brilliant and also full of amusement for me and my office fellow workers to visit your web site at minimum 3 times weekly to find out the latest stuff you have got. Not to mention, we are always contented with all the stunning secrets you serve. Some two facts in this article are surely the most impressive we have ever had.

Comments are closed