2.Lecke

Az élet csodája 019

2. lecke
Tükör gyakorlat

1.számú gyakorlat .

Kérlek csak akkor csináld , ha teljesen megbízol bennem és magadban.

Rendben ?

Nos . Menj a tükörhöz .Nézz bele .

Kérdezd meg attól a valakitől akit látsz , hogy ki vagy te?

Aztán folytasd azzal , hogy, mond hangosan :Én más vagyok, mint aki a tükörben van és úgy döntöttem, hogy most azonnal megváltoztatom a programom. Mert az már a múlt akit éppen látok. Az vagyok, aki a tükörbe néz! Mostantól egy teljesen új életet fogok élni.

Figyeld a hatást és érezd hogy a teremtő benned van. Most olvadtok egybe.Mikor van érzésed, akkor már jó úton haladsz és írhatod az igazi életed.

Kezdjük is,ha észhez tértél a meglepetés okozta sokktól.

Végy egy lapot és hajtsd ketté és írd fel az egyik oldalra , hogy mi az, ami bánt téged!

Kezd el sorolni szépen .Mi az ami most nagyon rossz neked?Milyen ember nem akarsz lenni és mit nem akarsz megélni? stb…Ez sokat segít,mert akkor tudni fogod,hogy milyen vagy és min akarsz változtatni,addig írjál, amíg jön belőled. Amikor már semmi nem jut az eszedbe, hogy mi az ami most neked nagyon rosszul esik és nincs rá szükséged.

Akkor a papír másik felére írd fel nagybetűkkel , hogy a Teremtőre bízod , vagy az Univerzumra, vagy az Angyalokra , vagy a szomszédra ,vagy magadra  teljesen mindegy mit írsz csak írjál amiben te hiszel.

Amit a bal oldalra írtál , szépen vedd sorra és sorról sorra haladj .Javaslom,hogy nagyon figyelj oda .Minden egyes sort kezdjél szépen átfordítani olyanná ,amilyennek szeretnéd hogy legyen.Csak pozitívan írj és jelen időben fogalmazz .A ,,ne ,, vagy ,,nem ,, szót vagy a,, szeretném ,,vagy a ,,valamikor,,szavakat felejtsd el,mert akkor azt fogod bevonzani és várhatod ,mert pont sose kapod meg vagy az ellenkezőjét fogod.

Figyelj oda nagyon, mert csak magadnak kérheted, senki helyett nem írhatsz .pl : a fiamat nem vették fel az iskolába …..ez nem te vagy …ez a fiad…neki és helyette nem kérhetsz…..Csak magadnak ……segítek pl: sok az adósság a házamon és félek, hogy elveszi a bank a házamat, mert nem tudom fizetni…….ez van baloldalon igaz ? Te pedig a jobb oldalra ezt írod, vagy hasonlót pl: úgy örülök és hálás vagyok, hogy egy összegben ki fizettem a sok tartozást a házamra.Gazdag vagyok. Tudom, hogy minden sikerül.

A bal oldalon , ha van ilyen például, hogy  nagyon sok a számlám egyre többet kell fizetnem , alig ,marad pénzem. Akkor a jobb oldalra ezt írhatod : A számláim egyre kevesebbek és bevételem egyre nő, rengeteg pénzem van .Örülök, hogy ilyen gondtalan életem van .

Kirúgtak a munkahelyemről és nem tudom fizetni az albérletet.Jobb oldal:olyan boldog és hálás vagyok,hogy azonnal van munkám és 2szer többet fizetnek a munkámért ,mint eddig , összeget is írhatsz konkrétan mennyi fizetést kapsz.

Mikor ezzel végeztél és minden mondatot átírtál , akkor javaslom , hogy nézd át .Csak egyes szám egyes személybe írjál és jelen időben.

Írd alá szépen és a mai dátumot is .Most tépd ketté a papírt és a bal felét egy gyertyánál égesd el és érezd az érzést , hogy örökre megszabadultál ettől a sok rossztól.Lehetőleg vízzel öblítsd le vagy a legjobb a wc lehúzni.

Most a jobb oldalt pedig szépen hajtogasd össze és hordjad magadnál 30 napig , a zsebedbe vagy ahol akarod csak közel legyen hozzád.Mikor kell úgy is elő fogod venni és el fogod olvasni .Akkor pedig érezd ,hogy ami a papíron van az már mind a tied.Hangosan is olvashatod magadnak ,jobban bevésődik a tudatalattidba, ha lefekvés előtt és reggel felkelés előtt elolvasod.

3 Comments:

  1. I wish to show my love for your generosity in support of men and women that really want assistance with your concern. Your special commitment to getting the message throughout was extremely powerful and has continually helped most people like me to arrive at their pursuits. Your own insightful facts signifies a whole lot a person like me and somewhat more to my colleagues. Thanks a lot; from each one of us.

  2. My wife and i have been very more than happy when Louis could finish off his survey through your ideas he got in your weblog. It is now and again perplexing to simply find yourself releasing guidance many others may have been selling. And we all realize we have the website owner to be grateful to for this. The type of explanations you’ve made, the simple website navigation, the friendships you give support to engender – it is everything awesome, and it’s aiding our son and our family consider that the concept is interesting, which is unbelievably pressing. Thank you for the whole thing!

  3. I simply want to mention I am just very new to blogging and really savored your web blog. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely have beneficial posts. Many thanks for revealing your blog site.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.